Na Boga :ban: !! :szalony: Przecież ona była najpiękniejszą , najcudowniejszą , najwspanialszą prezenterką

PS. Dzięki Ci -o szlachetny capsiarzu

Moderator: Łukasz
Na Boga :ban: !! :szalony: Przecież ona była najpiękniejszą , najcudowniejszą , najwspanialszą prezenterką
Oczywiście , że chcemy :jupi: !! :tanczy:LethalOne pisze:Jak chcecie to moge wrzucic filmik tej relacji
A gdzie tam na stałeepsztajnek pisze:W pierwszej chwili nie wiedziałem o co chodzi z tym miejscem nadawania - dopiero po bliższym przypatrzeniu się w te malutkie literki :rozglada:
Ciekawe, czy to już na stałe :mhm:
Zajęci jak cholera :hyh: !! :/ Ale na pewno czekają na takie oto owocki na forumnot that kind pisze:Ufff sybic... jak dobrze, że dałeś tego capsa, bo u mnie nie widać, skąd nadaje Agata:hyh: Mogliby mi nie uwierzyć :devil: Tylko kto... jacy oni... gdzie oni... :rozglada: :mhm:
Dzięki epsztepsztajnek pisze:A jednak o Wielkopolsce nie zapomniała. Dziś materiał z małego miasteczka koło Konina - i zamknięty dworzec kolejowy. Biedna Agata nie mogła skorzystać z WC![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości