Tam chyba nawet nie było dialogów, bo z tego co zrozumiałem, to była tylko relacjaepsztajnek pisze:Byle z dobrą listą dialogową. Nie taką, jak "PiŚ"

Moderator: Łukasz
Tam chyba nawet nie było dialogów, bo z tego co zrozumiałem, to była tylko relacjaepsztajnek pisze:Byle z dobrą listą dialogową. Nie taką, jak "PiŚ"
Była - jak w każdy piatek - pewnie Cię zmylił ten spokój w wątku :spiewa: , czekamy na capsy od epsztajnka :rydzyk:Herman pisze:Byla dzis Daga w PiŚ ?? Warto czekac do powtorki ??
Ja tylko zrozumiałem, że ma być jakaś rozmowa ws. NATO, ale kto będzie rozmawiał to nie wiem :mhm:Herman pisze:Jakis material zapowiedziany na weekend ??
To takDon Matteo pisze:Ja tylko zrozumiałem, że ma być jakaś rozmowa ws. NATO, ale kto będzie rozmawiał to nie wiem :mhm:Herman pisze:Jakis material zapowiedziany na weekend ??
Zapowiedzi materiałów nie było, te weekendowe wydania to tylko podsumowanie wydarzeń z całego tygodnia, plus ewentualnie to co się nie "zmieściło" :rozglada:, więc nie liczę na jakieś specjalne materiały :nie:
Zgodnie z tym, co kiedyś powiedziała w PiŚie, pytana o zakupy, że nie wydaje całej pensji na ubrania, tylko systematycznie kupuje sobie coś nowego :spiewa:Herman pisze:Daga nowy stroj chyba
Herman pisze:Bedzie wywiad ktory przeprowadzili prowadzacy z Jolanta Kwasniewska
Dobrze, że nie oglądałeś pierwszych odcinków, nie było tak pięknie :nie:. Ale każde początki są trudnepiotrek888 pisze:Wczoraj po raz pierwszy miałem okazję oglądania programu "Polska i świat" z Dagmarą. Jestem MEGA zaskoczony nie wiedziałem, że ta dziewczyna może być tak wyluzowana.
Nie ma co się oszukiwać, ale w serwisach i to na dodatek weekendowych, nie ma okazji dać z siebie trochę "luzu" :rozglada:piotrek888 pisze:. Porównując prowadzenie tego magazynu a serwisów jak to mówią - niebo a ziemia! Fantastycznie!
Użytkownicy przeglądający to forum: Radzik1993 i 23 gości