Beata Tadla
Moderator: Łukasz
Re: Beata Tadla
Mam nadzieję, że Beata zagości na dłużej w "Dniu na żywo". Nie było Beaty w tym paśmie aż 6 tygodni.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
O adopcji na odległość. I uprzedzając kolejny pytanie. Tak Beata uczestniczy od lat w takiej akcji.pad83 pisze:W jakiej sprawie się wypowiadała ??
W dzisiejszym "Poranku" po serwisie o 7. Beata przyznała,że cierpi na batrachofobie. Po tym jak Kuba pokazał fotkę na których były dwie żabki.
Batrachofobia jest to lęk przed żabami.
Zauważyłem, że Kuba się złoświwy w stosunku do Beaty.
Sądziłem , że jak nie było Beaty w "DnŻ" przez aż sześć tygodni, to zagości w tym paśmie na dłużej, a po tygodniu obecności "DnŻ", znów wróciła to "Poranka". Czyżby była to jednorazowa obecność Beaty w "DnŻ"?
Batrachofobia jest to lęk przed żabami.
Zauważyłem, że Kuba się złoświwy w stosunku do Beaty.
Sądziłem , że jak nie było Beaty w "DnŻ" przez aż sześć tygodni, to zagości w tym paśmie na dłużej, a po tygodniu obecności "DnŻ", znów wróciła to "Poranka". Czyżby była to jednorazowa obecność Beaty w "DnŻ"?
Nie. Jeden tydzień będzie w Poranku a drugi w DnŻ.
Skąd o tym wiesz ??fajny pisze:Nie. Jeden tydzień będzie w Poranku a drugi w DnŻ.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Czy Wy na prawdę nie rozumiecie jednej, jedynej rzeczy. Beata Tadla prowadzi zarówno Dzień na żywo jak i Poranek. Jest obecna w obu pasmach. To tak jak by zarzucić Brygidzie Grysiak, że w tygodniu jest reporterką a w weekend prowadzi Dzień na żywo. Ludzie skończcie z tą głupią grą. A czemu Beata nie tu a czemu nie tak. Po prostu tak jest. My nie układamy grafiku TVN24 i bardzo dobrze. Są do tego kompetentni ludzie, którzy wiedzą gdzie i kiedy kogo wsadzić aby zbić oglądalność.
Piotr co taki nerwowych jestes??piotrek888 pisze:Czy Wy na prawdę nie rozumiecie jednej, jedynej rzeczy. Beata Tadla prowadzi zarówno Dzień na żywo jak i Poranek. Jest obecna w obu pasmach. To tak jak by zarzucić Brygidzie Grysiak, że w tygodniu jest reporterką a w weekend prowadzi Dzień na żywo. Ludzie skończcie z tą głupią grą. A czemu Beata nie tu a czemu nie tak. Po prostu tak jest. My nie układamy grafiku TVN24 i bardzo dobrze. Są do tego kompetentni ludzie, którzy wiedzą gdzie i kiedy kogo wsadzić aby zbić oglądalność.
Każdy ma prawo wypowiadać się. Żyjemy w kraju demokratycznym. Niektórzy obawiają się, że trzy dni obecności w zeszłym tygodniu Beaty w "Dniu na żywo" było tylko chwilowym epizodem Beaty w tym paśmie. Poza tym stąd te wypowiedzi z powodu, sześciotygodniowej nieobecności Beaty w "Dniu na Żywo". To zaniepokoliło widzów TVN24. Poza tym Beaty już dawno nie było w programie "24 godziny". Poza tym zastanawiam się dlaczego Beata jako jedyna z prowadzących "Fakty" nigdy nie prowadziła "Faktów na Faktach".
Co do kompetentnych ludzi, którzy układa grafik, żeby oglądalność była jak najwiękssza, mam poważne wątpliwości, ponieważ już nie jeden raz "Fachowcy" bardzo się pomylili.
Wystarczy wziąść pod uwagę teleturniej "Jaka to melodia", który według "fachowców" miał istnieć tylko 2 lata, a istnieje 12. Poza tym "Taniec z gwiazdami" miał się skończyć według "ekspertów" po 3 co najwyżej po 6 edycji. Obecnie trwa 9 i będą kolejne. Więc mi nie mów o kompetencjach i nieomylności "ekspertów".
Dziś w "Poranku" Beata wyglądała świetnie. Częściej powinna występować w takich kostiumach.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Dlaczego umieściłeś starą fotkę?piotrek888 pisze:
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Fpiotrek888 pisze:Bo jej jeszcze tu nie było
Ta fotka jest już na tym forum, przejrzyj dokładnie forum o Beacie. Z tego co pamiętam jest na dwudziestej któreś stronie tego forum o Beacie.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Przejrzałem, wybacz nie mapad83 pisze:Ta fotka jest już na tym forum, przejrzyj dokładnie forum o Beacie. Z tego co pamiętam jest na dwudziestej któreś stronie tego forum o Beacie.

-
- Fanatyk :)
Przejrzałem dokładnie całe forum o Beacie i to zdjęcie znajduje się na stornie 11. Wpis z dnia 22 czerwiec 2006. Autor : ZeTekpiotrek888 pisze:Przejrzałem, wybacz nie mapad83 pisze:Ta fotka jest już na tym forum, przejrzyj dokładnie forum o Beacie. Z tego co pamiętam jest na dwudziestej któreś stronie tego forum o Beacie.