Beata Tadla

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Re: Beata Tadla

Post autor: piotrek888 »

Nie wydaje mi się aby w TVN24 bo nieobecności był obowiązek jak to określiłeś "odrabiania" to nie pole czy praca domowa, że się odrabia
Robert026
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: Robert026 »

piotrek888 pisze:Nie wydaje mi się aby w TVN24 bo nieobecności był obowiązek jak to określiłeś "odrabiania" to nie pole czy praca domowa, że się odrabia
Zgodzisz się ze mną, że rozpoczynanie pracy o 5.55 nie należy do przyjemności i więc stwierdzenie, że Beacie odpowiada "Poranek" jest nieco na wyrost. Pozatym jeżeli pracuje tu i tu to powinna mieć tyle samo "Poranków" co "Dni na Żywo". Mówiąc odrobienie miałem na myśli, że powinna być teraz głównie w "Dniu na Żywo". Dwukrotnie była "poranku" tydzień po tygodniu, a powinna być na przemian jeden tydzień w "Poranku", drugi w "Dniu na Żywo".
DJ Ice
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: DJ Ice »

Ale ta dyskusja nudna się robi. Beata Tadla pracuje w dużej firmie, grafikami i innymi rzeczami ważnymi w stacji informacyjnej zajmuje się szef. Tak układa się grafik i ona nie ma nic do gadania. Nie wiem o co Ci chodzi.
Nie jest ważne w życiu, żeby nie upaść, ale żeby podnieść się po każdym upadku
Robert026
Zbanowany
Zbanowany

DJ Ice pisze:Ale ta dyskusja nudna się robi. Beata Tadla pracuje w dużej firmie, grafikami i innymi rzeczami ważnymi w stacji informacyjnej zajmuje się szef. Tak układa się grafik i ona nie ma nic do gadania. Nie wiem o co Ci chodzi.
Telewizja to praca, a nie obóz, więc zapewne ma wpływ na grafik.
DJ Ice
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Może dać jedynie propozycję i przedstawić swoje argumenty. Ostateczną decyzję podejmuje szef. Brawo. Cała filozofia.

A nawet jeśli - przeszkadza Ci to jakoś, że pojawia się w dwóch pasmach? Bo mnie to ani grzeje ani ziębi.
Robert026
Zbanowany
Zbanowany

DJ Ice pisze:Może dać jedynie propozycję i przedstawić swoje argumenty. Ostateczną decyzję podejmuje szef. Brawo. Cała filozofia.

A nawet jeśli - przeszkadza Ci to jakoś, że pojawia się w dwóch pasmach? Bo mnie to ani grzeje ani ziębi.

Nie przekadza mi to, że jest dwóch pasmach. Mi właśnie chodzi o to, aby była w obu w tych samych proporcjach, a w ostatnim czasie dominuje "Poranek"
DJ Ice
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

No i co z tego? Co wynika z tej Twoich ''rzeczowych'' przemyśleń? Tak ma być i tyle. Nie ma to większego znaczenia.

Poza tym - nie cytuj posta, który znajduje się bezpośrednio nad Twoją wypowiedzią.
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Robert026 robisz wiele hałasu o nic. Co to w ogóle za dyskusja, kto ile spędził w Poranku czy DnŻ, liczenie proporcji i w dodatku wyrażanie opinii z przekonaniem, że Beacie poranne pasmo nie pasuje?! Skąd w ogóle możesz być tego pewien co jej pasuje, a co nie?! Może Beata woli mieć wolne popołudnia, i może lubi też właśnie na przemian raz w Poranku raz w DnŻ?! Tego nie wiemy i nie ma co się kłócić o to przez dwie strony, bo to kompletnie nic nie wnosi i do żadnego konsensusu nie dojdziecie dopóki sama zainteresowana się nie wypowie. A na to niestety nie masz co liczyć, więc koniec dyskusji... :lol:
Robert026
Zbanowany
Zbanowany

Nika pisze:Robert026 robisz wiele hałasu o nic. Co to w ogóle za dyskusja, kto ile spędził w Poranku czy DnŻ, liczenie proporcji i w dodatku wyrażanie opinii z przekonaniem, że Beacie poranne pasmo nie pasuje?! Skąd w ogóle możesz być tego pewien co jej pasuje, a co nie?! Może Beata woli mieć wolne popołudnia, i może lubi też właśnie na przemian raz w Poranku raz w DnŻ?! Tego nie wiemy i nie ma co się kłócić o to przez dwie strony, bo to kompletnie nic nie wnosi i do żadnego konsensusu nie dojdziecie dopóki sama zainteresowana się nie wypowie. A na to niestety nie masz co liczyć, więc koniec dyskusji... :lol:
Jeżeli już kogoś krytykujesz to pisz w sposób logiczny. Zdanie w twojej wypowiedzi : "Może Beata woli mieć wolne popołudnia, i może lubi też właśnie na przemian raz w Poranku raz w DnŻ?!". Pierwsza cześć zdania zaprzecza drugiemu. Z punktu logicznego jest w porządku. Jeżeli Beata woli mieć wolne popołudnia, to jak może lubić również to, że występuje na przemian w obu pasmach. Jedno kłóci się z drugim.
Jak ktoś może lubić zaczynać pracę o 5.55, zamiast o 11. Pomyśl o której musi wstać, że zacząć prace na wizji o 5.55. Przeważnie trzeba być około 2-3 godzin przed wejściem na wizję już na miejscu. Wynika z tego, że musi być w pracy kiedy prowadzi "Poranek" około 4 więc wstać musi około 3. Kiedy zaczyna o 11 pracę na wizji, zapewne w pracy jest około 9, więc wstać musi około 7.
Nie wiem jak ty, ja wole rano dobrze się wyspać i posiedzieć dłużej w pracy. Mieć wolne popołudnia i stwawać o 3 czy 4 w nocy to raczej nikomu nie pasuje.
DJ Ice
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Dziecko, ile Ty masz lat? Bo piszesz kompletne bzdury, w dodatku nie umiesz zachować się na forum (cytowanie posta, który znajduje się na Twoją wypowiedzią). Sam sobie przeczysz i prowadzisz rozmowę donikąd i nic z tego logicznego nie wynika. Będziesz układał grafiki Beacie Tadli? A może wszystkim w TVN-ie? Żal.
Robert026
Zbanowany
Zbanowany

DJ Ice pisze:Dziecko, ile Ty masz lat? Bo piszesz kompletne bzdury, w dodatku nie umiesz zachować się na forum (cytowanie posta, który znajduje się na Twoją wypowiedzią). Sam sobie przeczysz i prowadzisz rozmowę donikąd i nic z tego logicznego nie wynika. Będziesz układał grafiki Beacie Tadli? A może wszystkim w TVN-ie? Żal.

Widzę DJ, że potrafisz tylko wszystkich krytykować. Nie rozumiem, jeżeli nie podoba Ci się TVN24, bo według Ciebie prezentuje poziom "brukowca" to po co tutaj jesteś.
Nie zamierzam ustalać grafiku Beacie. Widzę, że nie przeczytałeś dokladnie postów z ostatnich dni, bo byś wiedział o co mi chodzi.
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Robert026 pisze: Jeżeli już kogoś krytykujesz to pisz w sposób logiczny. Zdanie w twojej wypowiedzi : "Może Beata woli mieć wolne popołudnia, i może lubi też właśnie na przemian raz w Poranku raz w DnŻ?!". Pierwsza cześć zdania zaprzecza drugiemu. Z punktu logicznego jest w porządku. Jeżeli Beata woli mieć wolne popołudnia, to jak może lubić również to, że występuje na przemian w obu pasmach. Jedno kłóci się z drugim.
Zgadza się, trochę zagmatwałam jeżeli chodzi o szyk zdania. Ale sam sens nadal jest logiczny, bo można zarówno lubić wcześnie wstawać do pracy i mieć wolne popołudnia, jak i również można lubić dłużej sobie pospać i chodzić na późniejszą godzinę do pracy. Prosty przykład: mam koleżankę, która lubi chodzić do pracy zarówno na ranną jak i popołudniowa zmianę. I nie ma w tym żadnej filozofii. Tak trudno zrozumieć, że można lubić dwie rzeczy naraz?! Czy po prostu szukasz dziury w całym byleby nabić jak najwięcej postów?! :>
Skoro już tu tyle piszesz, to przyjmij też do wiadomości, że:
Robert026 pisze:Pozatym jeżeli pracuje tu i tu to powinna mieć tyle samo "Poranków" co "Dni na Żywo".
Robert026 pisze:Beata jest osobą dorosłą i przedewszytkim doświadczoną,
Zasadniczo przyimki z następującymi po nich wyrazami piszemy oddzielnie.

Jak ktoś może lubić zaczynać pracę o 5.55, zamiast o 11. Pomyśl o której musi wstać, że zacząć prace na wizji o 5.55. Przeważnie trzeba być około 2-3 godzin przed wejściem na wizję już na miejscu. Wynika z tego, że musi być w pracy kiedy prowadzi "Poranek" około 4 więc wstać musi około 3. Kiedy zaczyna o 11 pracę na wizji, zapewne w pracy jest około 9, więc wstać musi około 7.
Nie wiem jak ty, ja wole rano dobrze się wyspać i posiedzieć dłużej w pracy. Mieć wolne popołudnia i stwawać o 3 czy 4 w nocy to raczej nikomu nie pasuje.
Powtarzam jeszcze raz. Rozdmuchałeś w tym wątku jakiś sztuczny problem. Nie rozumiesz nadal, że co człowiek to inne preferencje?! Nadal będziesz szukał dziury w całym i poruszał wielce ogromny problem roku, czy Beata woli Poranki czy też DnŻ?!
Jeszcze raz zaczniesz się rozwodzić na tym problemem, to możesz pożegnać się z forum. Bo te posty, które tu napisałeś w ciągu paru ostatnich dni nic nie wnoszą do wątku.
Widzę DJ, że potrafisz tylko wszystkich krytykować. Nie rozumiem, jeżeli nie podoba Ci się TVN24, bo według Ciebie prezentuje poziom "brukowca" to po co tutaj jesteś.
Nie trzeba być wielkim fanem telewizji TVN by móc dyskutować z innymi forumowiczami na temat tej, a także i innych telewizji.
Robert026
Zbanowany
Zbanowany

Ok. Masz rację, zbyt rozpisalem się na nie zbyt istotny temat. Jak zacząłem ten wątek na tym forum miałem inne intencję i coś zupełnie innego na myśli. Wyraziłem poprostu zdziwienie, że Beata występuje częściej w "Poranku", pomimo tego, że w nowych "reklamówkach" jest prezentowana jako główna prezenterka "Dnia na Żywo".

Mam nadzieję, że nie wyrzucisz mnie z forum.

Nie było problemem to, że zacząłeś tę dyskusję, ale to, że nie przyjmowałeś do siebie żadnych argumentów i powtarzałeś w kółko to samo przez ileś postów.
Nie będziesz stwarzał problemów, to nikt cię z forum nie wyrzuci.
Pozdrawiam.
Nika.
DJ Ice
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Nie rozumiem, jeżeli nie podoba Ci się TVN24, bo według Ciebie prezentuje poziom "brukowca" to po co tutaj jesteś.
, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Przypominam swój post:
Mogę mieć konto gdzie chcę. To, że jestem na forum nieoficjalnym TVN nie oznacza, że muszę lizać dupę tej stacji. Mogę wymieć pozytywy, ale mogę też negatywy. Nic w tym złego. Gratuluję rozumowania.
No i odniesienie, dość delikatne Niki, które doskonale wyjaśnia w czym rzecz:
Nie trzeba być wielkim fanem TVN by móc dyskutować z innymi forumowiczami na temat tej, a także i innych .
I myślę, że możemy już zakończyć, pod warunkiem, że to co wyjaśniliśmy - przeczytałeś.
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Tak czy tak Beata Tadla wstaje wcześnie ma przecież inne obowiązki takiej jak np. wyprawienie syna do szkoły.

Wstaję najczęściej o 6.00 albo 6.30, od razu włączam TVN24, potem portale internetowe, śniadanie, zawożę dziecko do szkoły
ODPOWIEDZ