Beata Tadla

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Re: Beata Tadla

Post autor: piotrek888 »

Obrazek

:aniol:
Robert026
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: Robert026 »

piotrek888 pisze:Tak czy tak Beata Tadla wstaje wcześnie ma przecież inne obowiązki takiej jak np. wyprawienie syna do szkoły.

Wstaję najczęściej o 6.00 albo 6.30, od razu włączam TVN24, potem portale internetowe, śniadanie, zawożę dziecko do szkoły
Ok masz rację, że Beata ma również inne obowiązki poza byciem w pracy, o których wyminiłeś. Jednak jak sam napisałeś jak idzie na 11 czyli na "Dzień na Żywo" wsaje o około 6. Jednak jak idzie do pracy na 6, to chyba musi wstać dużo wczesniej tak ok. 3 w nocy. Jak wychodzi z liczenia, musi wstać około 3 godziny wcześniej. Trzy godziny krócej spać do duża różnica, a nie wierzę, że idzie wówczas aż 3 godzin wcześniej spać.

Fajna fotka Beatki.
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Robert026
Zbanowany
Zbanowany

Widziałem materiał z Beatą w "Faktach". Jest to kolejny dowód na to, że Beata jest wspaniałym człowiekiem.

Mam nadzieję, że Beata będzie w "DnŻ" nie tylko we wtorek, ale będzie od wtorku przez kilka kolejnych dni?
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Obrazek
anakin
Początkujący
Początkujący

Post autor: anakin »

Hej, kolego, dlaczego się `obciąłeś`? Zdjęcie straciło na jakości :grozi:
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

anakin pisze:Hej, kolego, dlaczego się `obciąłeś`? Zdjęcie straciło na jakości :grozi:

Bo tam stałem ja i psułoby to efekt B.Tadli :lol2:
anakin
Początkujący
Początkujący

Spotkałeś tam.. na Wiertniczej jeszcze kogoś interesującego?
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

anakin pisze:Spotkałeś tam.. na Wiertniczej jeszcze kogoś interesującego?
Samych interesujących. Martę Kuligowską,Michała Cholewińskiego,Agatę Adamek,Piotra Marciniaka,Darka Prosieckiego,Pawła Płuskę, Joanne Kryńską z tych bardziej znanych. Rurka nie było :lol:
anakin
Początkujący
Początkujący

piotrek888 pisze:Samych interesujących. Martę Kuligowską,Michała Cholewińskiego,Agatę Adamek,Piotra Marciniaka,Darka Prosieckiego,Pawła Płuskę, Joanne Kryńską z tych bardziej znanych. Rurka nie było :lol:
To gdybyś wstawił jeszcze jakieś fotki z wycieczki byłoby fajnie. Ja z chęcią obejrzę :D
kaśka:):)

Post autor: kaśka:):) »

Ja również :):) pozdrawiam
Robert026
Zbanowany
Zbanowany

Jak mam rozumieć hasło : "Poniedziałkowy Poranek"? Mam rozumieć to, że w tym tygodniu Beata będzie tylko w jutrzejszym "Poranku", a w pozostałe dni jej nie zobaczymy? Poza tym w tym tygodniu była w "Poranku". Zauważyłem, że Beata dominuje w "Poranku". Od kiedy rozpoczęła regularnie prowadzić serwisy w "Poranku". "Poranek" prowadziła 20 razy, a "Dzień na Żywo" 10 razy, a jutro znów "Poranek", choć powinna prowadzić "Dzień na Żywo".
DJ Ice
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: DJ Ice »

No, widzę, że znowu się zaczyna ta sama bajka. ;)
Nie jest ważne w życiu, żeby nie upaść, ale żeby podnieść się po każdym upadku
Robert026
Zbanowany
Zbanowany

DJ Ice pisze:No, widzę, że znowu się zaczyna ta sama bajka. ;)

Nie zaczyna się tak sama bajka tylko stwiredzam fakt. Należę do ludzi którzy uważają że powinna istnieć sprawiedliwość. Jeżeli ma dyżury w obu pasmach to powinna mieć w obu tyle samo dyżurów. Gdyby była to różnica o jeden czy dwa dni nie byłoby rozmowy jednak różnice jest o wiele większa. Poza tym chciałem tylko wiedzieć kiedy Beata będzie na wizji.
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Idź zrób pikietę na Wiertniczej w tej sprawie, może zrobią z tego newsa w TVN24. :D
ODPOWIEDZ