Mówię o swoich odczuciach do tej stacji. Naprawdę nie znajduje w tej stacji nic ciekawego.Camilo pisze:O jakim poziomie mówisz? Tak konkretniej.
Moja rozmowa z Panem SzadkowskimCamilo pisze:A skąd pochodzi ta wypowiedź?
Moderator: Łukasz
Mówię o swoich odczuciach do tej stacji. Naprawdę nie znajduje w tej stacji nic ciekawego.Camilo pisze:O jakim poziomie mówisz? Tak konkretniej.
Moja rozmowa z Panem SzadkowskimCamilo pisze:A skąd pochodzi ta wypowiedź?
Hmm... mów za siebie. Często takie kanały jak PN i TVP INFO przewyższają poziomem TVN24 i wielokrotnie to udowodniły. Zresztą - TVN24 prezentuje zajebistą papkę tabloidową. To nie jest taka sama jak kiedyś. Ale wiem, że każdy ma inne zdanie, dlatego nie zamierzam - tak jak Ty - wciskać w usta ludziom swoje przekonania.I co z tego, że więcej płacą skoro poziom tej telewizji jest dziesięć razy gorszy niż TVN24 czy PN.
No to... mówmy zawsze za siebie. Wtedy nikt nie będzie miał pretensji.Mówię o swoich odczuciach do tej stacji. Naprawdę nie znajduje w tej stacji nic ciekawego.
Ja bym tego tak nie traktował. Wydaje mi się, że to nawet wkrótce będzie modne. Czołowi prezenterzy w takim "miejskim stylu".TVN24maniak pisze:Dla niego to pewnie duża degradacja.
teraz czas na przejscie do tvn style albo turbo;)epsztajnek pisze:Proszę![]()
z reportera miejskiego Jakub awansował na prowadzącego poranek .
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 12 gości