Jarosław Kuźniar
Moderator: Łukasz
Re: Jarosław Kuźniar
Tak, grillowanie z Dorotą i Pascalem by się przydało. 

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Nie mógł znaleźć odpowiedniego fragmentu, który nadaje się do porannej telewizji
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Jarek dostał Wiktora - GRATULACJE :tanczy: :brawa:
Hmm mogłeś nie zdradzać bo z tego co wiem to na TVP transmisja jest dopiero za jakieś 30 min... 

Dopiero teraz się dowiedziałem.
Pozostaje poczekać jeszcze do niedzieli. :tanczy:

Coś mi się wydaje że ślub się zbliża! To jego zaprzeczanie na Plejadzie za bardzo stanowcze jest... Wręcz histeryczne! Obstawiam, ze najbliższy weekend
No cóż...

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Kuźniar tak się spieszył na rozdanie Wiktorów, że prawie zaliczył glebę.

Więcej tutaj!
@piotrek888, cieszę się, że często dajesz linki do różnych ciekawych filmików, ale proszę daj do tego zawsze jakąś krótką notkę, czego pod danym linkiem możemy się spodziewać. Z góry dzięki.

Więcej tutaj!
@piotrek888, cieszę się, że często dajesz linki do różnych ciekawych filmików, ale proszę daj do tego zawsze jakąś krótką notkę, czego pod danym linkiem możemy się spodziewać. Z góry dzięki.

Ano rzeczywiście był. I nawet koleżanka @Zuzanna opisała, co pod linkiem się kryje, a mimo to doszło do dublu.
Ale niech chociażby to będzie dla reszty forumowiczów przestrogą, że jak wrzucacie link bez krótkiego info, to potem możemy mieć na forum kilka takich samych. A piotrka888 post zostawiam ku przestrodze!
Aha i jeszcze jedno. Proszę jak umieszczacie fotki ze swoimi ulubieńcami, podawajcie koniecznie źródło, no i jak coś więcej wiecie o danej fotografii, to piszcie. Bo kurde pisanie nie boli chyba, co nie?! :>
Ale niech chociażby to będzie dla reszty forumowiczów przestrogą, że jak wrzucacie link bez krótkiego info, to potem możemy mieć na forum kilka takich samych. A piotrka888 post zostawiam ku przestrodze!

Aha i jeszcze jedno. Proszę jak umieszczacie fotki ze swoimi ulubieńcami, podawajcie koniecznie źródło, no i jak coś więcej wiecie o danej fotografii, to piszcie. Bo kurde pisanie nie boli chyba, co nie?! :>
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Jak widać po grafiku coś się szykuje, mam nadzieję, że na tą sobotę. Bo w przyszłym tygodniu chcę go zobaczyć w ITI