Oprócz powtórek na TVN7, od poniedziałku na antenie TVN będziemy mogli oglądać powtórki "Na Wspólnej" od odcinka 881 codziennie od poniedziałku do piątku po 3 odcinki dziennie o 12:20. Przypominam że na TVN7 serial ten jest emitowany w dni powszednie o 6:40 po jednym odcinku dziennie. Dzisiaj wyemitowano 401 epizod telenoweli TVN.
Ma ktoś z Was może pierwszy odcinek "Na Wspólnej". gdyby ktoś miał to proszę wrzucić tutaj lub jeśli to możliwe wysłać mi na mój adres lukasz9292@gmail.com. Był bym bardzo zobowiązany.
Czy zdjęcia, które przedstawiłem poniżej są z nowej czołówki? Bo Plejada zapowiedziała, że widzów czeka nowa czołówka. Na pewno to nie są foto z oficjalnego promo tvn na jesień 2010 ani też fotosy z odcinków. Są dwa warianty - albo specjalny spot reklamujący nowe odcinki Na Wspólnej albo nowa czołówka. Spójrzcie proszę i powiedzcie co o tym myślicie:
Tak, teraz jestem pewny, że te zdjęcia są z nowej czołówki. Jeszcze jest jedno zdjęcie z Romanem i Honoratą. Wszyscy są ubrany w kolorach czerwono-niebiesko-białym łódka ma niebiesko-biały kolor fajnie to wyjdzie Już się nie mogę doczekać tej nowej czołówki :tanczy: Może zaprezentują ją jeszcze przed emisją?