Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
-
- Fanatyk :)
Re: Joanna Kryńska
A Pani Redaktor to już długi weekend rozpoczęła ? :devil:
Myślisz, że 1,5 tygodniowy :hmm: Może po prostu zniechęciła się ględzeniem Tuska, uznała że z magazynu nici i poszła sobie do domu. A Pani redaktor Kuligowska pomyślała sobie: obiecywaliśmy ludziskom pasjonującą relację z blokady drogi to musimy się wywiązać i Pana Premiera ciachnęłaepsztajnek pisze:A Pani Redaktor to już długi weekend rozpoczęła ? :devil:

To ja też tak podejrzewam. No, ale nie wiem czy akurat My jesteśmy wyrocznią w tej sprawie.epsztajnek pisze:Podejrzewam ( ba , jestem prawie pewien ), że spojrzenie prosto w oczy Pani Redaktor skutkuje natychmiastowym zawieszeniem realistycznego rozumowania, a w związku z tym , kontynuowanie sensownej rozmowy staje się niemożliwe .

Jak może być półtoratygodniowy weekend?epsztajnek pisze:A Pani Redaktor to już długi weekend rozpoczęła ?Jacek-t pisze:Myślisz, że 1,5 tygodniowy

Cisza wyborcza minie, to i Joanna się uaktywni-oby z nowego studia :rydzyk:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
No bo na długi to zapowiada się przyszły weekend (po Bożym Ciele) i zatsanawiałem się czy kolega Epsztajnek jest aż takim pesymistom co do nieobecności Pani redaktor.maxxx pisze:Jak może być półtoratygodniowy weekend?epsztajnek pisze:A Pani Redaktor to już długi weekend rozpoczęła ?Jacek-t pisze:Myślisz, że 1,5 tygodniowyTo taka mała odpowiedz za ten pierwszy medal olimpijski :spiewa:
Cisza wyborcza minie, to i Joanna się uaktywni-oby z nowego studia :rydzyk:
-
To raczej złośliwość ( czyli druga strona sympatii do Pani Redaktor :devil: ) a nie pesymizm.
Zauważ, że poprzedni długi-krótki weekend ( pierwszomajowy ) Pani Redaktor też rozpoczęła wcześniej niż inni.
Zauważ, że poprzedni długi-krótki weekend ( pierwszomajowy ) Pani Redaktor też rozpoczęła wcześniej niż inni.
Czyli miałem rację, że chodzi o weekend 1,5 tygodniowyepsztajnek pisze:To raczej złośliwość ( czyli druga strona sympatii do Pani Redaktor :devil: ) a nie pesymizm.

W końcu w długości długich weekendów jesteśmy z pewnością rekordzistami świata

Ni i zdaje się, że wykrakaliśmy 1,5 tygodniowy długi weekend

Trzeba było wykrakowywać
:grozi: Ale nikt nie powiedział, że to pewne
Wkońcu do długiego weekendu całe długie dwa dni 

-
Cóż, na tyle już poznaliśmy naszą Kapryśną Królewnę, żeby być pewnym jej niektórych zachowań, a raczej być pewnym , w których sytuacjach będzie robić psikusy
:devil: Także nie było tutaj mowy o krakaniu, to był aksjomat.

Nie bede tu się teraz wymądrzał, ale ja o 17:10 byłem prawie pewien Jej obecności :tanczy: Także odwołując się do wcześniejszych postów krakacze z nas marni.Ale tym lepiej.Zaraz się okaże, że długi weekend Joa już odbyła :spiewa:
Jasnowidz jaki czy co :mhm: Mnie oglądanie w akcji naszych piłkarzy całkowicie pozbawia natchnienia i jakichkolwiek zdolności proroczych.maxxx pisze:Nie bede tu się teraz wymądrzał, ale ja o 17:10 byłem prawie pewien Jej obecności :tanczy:

Przyglądając się swoim capsom zauważyłem, że długopis w ręku Pani redaktor był dziisaj jakiś bardziej zaawansowy, nie taki zwykły przeźroczysty jednorazowy.
-
-