Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Joanna Kryńska

Post autor: Jacek-t »

maxxx pisze: A mi się bardzo, bardzo podoba, że jest skryta. :aniol: Ale jak coś-bez obaw. Nam nic nie umknie. ;)
Ależ ja również nie krytykowałem z tego powodu Pani redaktor, jedynie stwierdzałem fakt. I mam szczerą nadzieję, że nie zacznę czytać o naszej ulubiennicy na łamach Faktu czy inszego Życia na Gorąco.
maxxx pisze:Grzechem byłoby tego nie uwiecznić. :aniol: Poza tym bardzo fajna jest ta marynarka.
Chyba nowy składnik garderoby, bo nie przypominam sobie bym ją wcześniej widział (znaczy marynarkę :lol2: ).
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Chyba nowy składnik garderoby, bo nie przypominam sobie bym ją wcześniej widział (znaczy marynarkę ).
Gwoli ścisłości - marynarka pojawiła się 26 grudnia ubiegłego roku :rozglada:
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:
Chyba nowy składnik garderoby, bo nie przypominam sobie bym ją wcześniej widział (znaczy marynarkę ).
Gwoli ścisłości - marynarka pojawiła się 26 grudnia ubiegłego roku :rozglada:
Cóż za pamięć :spiewa:
epsztajnek

To nie pamięć, to archiwum :lol2: Sporo zdjęć jeszcze nie zgrałem na CD i trzymam na komputerze.
Fabian
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Fabian »

Trzymam kciuki za zdrowie Marty Kuligowskiej, ale oto w zastępstwie chorej mamy dziś Asię w Poranku za stołem! :D
epsztajnek

Widać, taka tradycja, że raz do roku Joasia pojawia się w poranku. :aniol:
Ale kiedy się pojawia, to niektórzy panowie spóźnili się do pracy , co, jak widać, rozbawiło ją :>
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

Post autor: maxxx »

Ale kiedy się pojawia, to niektórzy panowie spóźnili się do pracy , co, jak widać, rozbawiło ją
Ja się tak spóźniłem "przez Nią" 15 minut. :lol2: A najgorsze jest to,że śniadanie spędziłem w błogiej nieświadomości przy Animal Planet ;(
Na pewno mnie ominęło, znajac gadatliwość J.Porady mnóstwo smakowitych pogaduszek poserwisowych :(
Ale teraz spróbuje Jej potowarzyszyć z doskoku do samego końca :) :aniol:
Wyobrażacie sobie codziennie Joasie jako budzik o 5:55 ? :shock: :tanczy:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Powinna zastąpić Kozłowską. Asia jest bardziej dynamiczna i nie przeciąga serwisów jak Kozłowska.
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Jak włączyłem TVN24 kilka minut przed 10., to wszystko toczyło się wokół ustawy o CBA. Jak się rozpoczął serwis o 10.30, to będąc w kuchni pomyślałem sobie, że to Kozłowska. Przyszedłem dopiero na ostatnią informację, a zaraz po niej była reklama. Doznałem szoku. :shock: Liczyłem jeszcze na skrót, a tu pojawiła się... Kozłowska. Wszędzie ona! :hyh: Aż boję się otworzyć lodówkę. :evil:

Były wcześniej jakieś luźne pogawędki z Poradą?! :rozglada:
Nie załamujcie mnie. ;(
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

maxxx pisze:
Na pewno mnie ominęło, znajac gadatliwość J.Porady mnóstwo smakowitych pogaduszek poserwisowych :(
No w dwóch ostatnich serwisach Joasia jakoś zupełnie nie przejawiała chęci do dyskusji z Poradą. Ledwo coś o pogodzie nad morzem przytaknęła, że dobra. I zaraz się zmartwiła jak jej Porada powiedział, że woda w morzu zimna bo tylko 12 stopni.

maxxx pisze:Wyobrażacie sobie codziennie Joasie jako budzik o 5:55 ? :shock: :tanczy:
Wy serca chyba nie macie, że życzycie dziewczynie wstawania gdzieś o 4 rano :nie: :grozi: O takiej porze uczciwi ludzi są pogrążeni w głebokim śnie. Ja na przykład to jeszcze i o 6 rano jestem daleki od pobudki :tanczy: :P
maxxx

Camilo pisze:Jak się rozpoczął serwis o 10.30, to będąc w kuchni pomyślałem sobie, że to Kozłowska
Naprawde nie wiem jak Ty to zrobiłeś. :hmm: Ja usłyszałem Jej głos (Joasi of course! :P )o 7:34! :rozglada:
Jacek-t pisze:Wy serca chyba nie macie, że życzycie dziewczynie wstawania gdzieś o 4 rano
Nie codziennie, gdzieżbym śmiał :aniol: Pytałem tylko czy sobie wyobrażacie, bo ja nie. :lol2:
Mogła by sobie przychodzić o np na 8 8) Poza tym nie wiem jak Ona to robi, że o każdej porze wygląda świetnie. :brawa:
Ledwo coś o pogodzie nad morzem przytaknęła, że dobra. I zaraz się zmartwiła jak jej Porada powiedział, że woda w morzu zimna bo tylko 12 stopni.
Cała Joasia. Ale też temat pogodowy nie jest szczególnie interesujący.

Wie ktoś czy jutro jest szansa na powtórkę? Bo od czwartku wraca Kasia, Werner Kasia.
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Tak jutro jest podobno powtórka z Joasią. Marta chora, a Beata za oceanem Kasia Werner wraca we czwartek :D
epsztajnek

Były wcześniej jakieś luźne pogawędki z Poradą?!
Nic specjalnego. Widać że jest mniej chętna do pogaduch przed kamerami, niż Kasia W, czy Becia :?
P.S. PzP to chyba można sobie z założenia dziś odpuścić.
monetowy_chlopak

Post autor: monetowy_chlopak »

Ma ktoś wersję ruchomą z Joasią o 5:55?
maxxx

piotrek888 pisze:Tak jutro jest podobno powtórka z Joasią.
Tak? :lol2: Żeby nie było, że wstane na daremno. :spiewa:
epsztajnek pisze:Nic specjalnego. Widać że jest mniej chętna do pogaduch przed kamerami, niż Kasia W, czy Becia
Pewno z czasem by się rozkręciła. Poza tym Joasia ma taki swój specyficzny styl. :aniol:
P.S. PzP to chyba można sobie z założenia dziś odpuścić.
Pewnie prowadzący 'DpD' zastąpi, a na serwis o 18:00 pozostanie połówkowy nieszczęśnik z 'DnŻ' Ile to jedna Gwiazda namieszać potrafi. :spiewa:
jezarekd pisze:Ma ktoś wersję ruchomą z Joasią o 5:55?
Jeżeli ktoś ma z przeświadczeniem, że Joasie miał zamiar nagrywać to chapeau bas! :szalony:
Ostatnio zmieniony wtorek 23 cze 2009, 14:36 przez maxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ