Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

Dawniej to było znacznie częstsze zjawisko o nasileniu wprostproporcjonalnym do długości włosów.
Jak to znakomicie widać na załączonym przykładzie
http://www.sendspace.com/file/o673aq
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Dziś chyba będzie w Dniu na żywo bo się przygotowywała tam. Stała i rozmawiała z Martą w białej spódnicy :lol2:
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Jacek-t »

piotrek888 pisze:Dziś chyba będzie w Dniu na żywo bo się przygotowywała tam. Stała i rozmawiała z Martą w białej spódnicy :lol2:
Nic z tego, widać pracowita Joasia od wczesnego ranka przgotowuje PzP.
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

Aha, więc Joasia tak pilnie przygotowywała się na premierę nowego wirtualnego studia :D Ubrała się też ślicznie na premierę i odpowiednio do upałów, które nas to w Warszawie gnębią.
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

Joasia pilnie przygotowuje się do debiutu wirtualnego studia:

ObrazekObrazek

a redaktor Pałasiński wytyka ją palcem:

Obrazek

to taki z niego gentelman :grozi: :nie:

Mówniczka w studio została ale wydaje się, że będzie więcej okazji do oglądania Pani redaktor od stóp do głów, zwłaszcza gdy podchodzi do tego wielkiego ekranu.
Ostatnio zmieniony poniedziałek 29 cze 2009, 17:42 przez Jacek-t, łącznie zmieniany 1 raz.
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

Obrazek
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

sybic pisze:Obrazek

Tu wygląda ślicznie :D Biała spódniczka tak jak ją widać było w poranku - super!
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

Obraz na tym capsie znacznie lepszej jakości niż na moich, czy to z jakiejś cyfrowej kablówki?
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Jacek-t pisze: Obraz na tym capsie znacznie lepszej jakości niż na moich, czy to z jakiejś cyfrowej kablówki?
Z karty SAT. Mam TnK.
A Joasia faktycznie wygląda pięknie. Nie mogłem się powstrzymać.
maxxx

Post autor: maxxx »

No to doczekaliśmy się :lol2: Mi się baaardzo podoba. A najbardziej to kadrowanie :aniol: :brawa: :aniol: Jest przede wszystkim zdecydowanie bardziej urozmaicone. Zaczyna się od przywitania Joasi krok od mówniczki, potem zapowiedź tematów.Jest jakby bardziej odsunięta na lewo, ale co ważne również bardziej widoczna. To też spora zasługa rozjaśnienia tła.Fajne, takie dynamiczne są też przejścia-jest takie chwilowe wrażenie jakby Asia obróciła się wokół własnej osi :lol2: I wspomniane przez Jacka-t wyjścia do ekranu, gdy łączy się z reporterami są trafionym pomysłem.Wiedziałem, że z mówniczki tak łatwo nie zrezygnuje :) ,ale wyraźnie widać porównując dokąd Jej sięga, że została obniżona o tą podstawe kosztem podestu(zapewne ze względu na większy komfort, bo częściej będzie odchodzić, a nie będzie przecież patrzeć pod nogi :aniol: ).Ponadto mówniczka ustawiona została pod kątem, przez co Joasia w trochę inny sposób musi trzymać ręce-ale co to dla Niej :aniol: No i przy okazji debiutu malutka wpadeczka, chyba Joanna się na coś zezłościła, bo podniosła ręce do góry jeszcze będąc na wizji, około 17:29 :aniol: Widać, że to perfekcjonistka-musi być wszystko jak należy. Ogólnie z kadrowaniem radziła sobie doskonale.A i strój jak było już wspominane iście bombowy :aniol: :brawa: Może tyle,jakby ktoś był tak miły to może na capsach pokazać te wszystkie elementy nowych kadrów, ja niestety ze swoją nagrywarką mam ciche dni. :spiewa:

Ciekawe czy nasza wspaniała bohaterka jest zadowolona z tych zmian ? :cicho:
Przynajmniej na taką wyglądała. :tanczy:

Jak już tego capsa Sybica powtarzacie, to ja też nie bede gorszy. :lol2: Wygląda tak bosko, ze nikt się nie obrazi :aniol:
Aha jeszcze jedno. Też zauważyliście, że jakby mniej powtarza znane nam na pamięć zwroty.To też zmiana na duży plus.
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

maxxx pisze: Może tyle,jakby ktoś był tak miły to może na capsach pokazać te wszystkie elementy nowych kadrów, ja niestety ze swoją nagrywarką mam ciche dni. :spiewa:
Byłem na tyle czujny, że nagrałem całe dzisiejsze wydanie, więc coś się postaram wykroić. A przy okazji, czy ktoś ma jakieś sugestie co do godnego uwagi programu do edycji i konwertowania video?
maxxx pisze: Aha jeszcze jedno. Też zauważyliście, że jakby mniej powtarza znane nam na pamięć zwroty.To też zmiana na duży plus.
Za to kilka razy powtórzyła "ale to nie wszystko co przygotowaliśmy dla państwa w dzisiejszym programie" :lol2: :D Ale może czujnie szykowała się w każdej chwili na przerwanie PzP przez nagłe wtargnięcie Premiera odwiedzającego powdzian.

Swoją drogą, jak przed 17 prowadzący PzP powiedział, że przenosimy się do południowej Polski gdzie wszyscy oczekują na... to myślałem, że chodzi o nadciągającą falę powodziową. A to tylko Tusk miał nadciągnąć :lol2: :rozglada:
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

Początek programu:

ObrazekObrazek

Joasia rozmawia z reporterem "polowym":

Obrazek

Po prostu Joasia :D

ObrazekObrazek

Koniec programu:

Obrazek
maxxx

Post autor: maxxx »

W sprawach technicznej obróbki materiału nagranego nie czuję się kompetentny, by tutaj doradzać.

Natomiast jeszcze jedna uwaga, otóż pozbyto się z kadru ochroniarza i innych gości magazynu. Także Joanna nie ma już konkurencji, ale co tam dla Niej, przecież i tak nigdy nie miała. :lol2:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Tak już posłodziliście, że do tej beczki miodu dodam kroplę dziegciu - zabrano zbliżenia twarzy Joanny, gdy przypomina numer kontaktu. Ale jeszcze zobaczymy, być może tak jak w rzeczywistym studio , tak i tutaj będą różne urozmaicenia.
ODPOWIEDZ