Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Joanna Kryńska

Post autor: Jacek-t »

Kilka fragmentów video z dzisiejszego premierowego wirtualnego PzP.

http://rapidshare.com/files/250068651/P ... 9_-_01.avi
http://rapidshare.com/files/250092118/P ... 9_-_02.avi
http://rapidshare.com/files/250093060/P ... 9_-_03.avi
http://rapidshare.com/files/250093371/P ... 9_-_04.avi

Muszę trochę popracować nad używaniem tego programu do edycji video więc efekty na razie może nienajlepsze.
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

To było dobre :lol: Choć Aśka nie ma zbyt zbulwersowanej miny :nie:
Obrazek
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Dziś Panią redaktor można było usłyszeć w programie "Maja w Ogrodzie" :D
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

piotrek888 pisze:Dziś Panią redaktor można było usłyszeć w programie "Maja w Ogrodzie" :D
Ona już od miesiąca, czyli tak od 4 odcinków udziela głosu w tym programie.
Herman
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Herman »

sybic pisze:
piotrek888 pisze:Dziś Panią redaktor można było usłyszeć w programie "Maja w Ogrodzie" :D
Duzej sie udziela :) przynajmniej rok a moze i wiecej.... w kilku odcinakch ja slyszalem dawno temu
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

Herman pisze:
sybic pisze:
Duzej sie udziela :) przynajmniej rok a moze i wiecej.... w kilku odcinakch ja slyszalem dawno temu
Zgadza się, ale wtedy to było sporadycznie. W jednym, może dwóch odcinkach, podobnie zresztą jak Dorota.
Natomiast teraz, to mi wygląda, że jej głos zagościł w Mai w Ogrodzie już na stałe.
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

"Już Państwo widziecie Krynię naszą ukochaną.." poufale stwierdził redaktor Pałasiński, który od wczoraj zaczął podglądać Joasię przygotowującą się do pracy :D :lol2:

ObrazekObrazek
maxxx

Post autor: maxxx »

Jacek-t pisze:"Już Państwo widziecie Krynię naszą ukochaną.." poufale stwierdził redaktor Pałasiński
Naprawdę tak powiedział ? :lol2: :lol2: Szkoda, że tego nie widziałem. Ale co racja, to racja. Jaka ta Krynia tam lubiana,ba ukochana ;) :spiewa:
Czyli, że podglądanie na sam koniec przeglądu wydarzeń zagranicznych Joasi, to będzie chyba nowa świecka tradycja. :aniol:
Dziś bezbłędnie wszystko idzie, a do tego ubraniowy trend podtrzymany :brawa: :brawa: :brawa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

maxxx pisze:
Jacek-t pisze:"Już Państwo widziecie Krynię naszą ukochaną.." poufale stwierdził redaktor Pałasiński
Naprawdę tak powiedział ? :lol2: :lol2: Szkoda, że tego nie widziałem. Ale co racja, to racja. Jaka ta Krynia tam lubiana,ba ukochana ;) :spiewa:
Słowo daję że zacytowałem dosłownie :tanczy:

maxxx pisze: Dziś bezbłędnie wszystko idzie, a do tego ubraniowy trend podtrzymany :brawa: :brawa: :brawa:
Joasia zdecydowanie przeszła na modę letnią, co przy obecnych temperaturach w Warszawie dziwić nie może :D

ObrazekObrazekObrazekObrazek
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

Dzisiaj Joasia w Dniu na Żywo:

ObrazekObrazek
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Gdyby wziąść po uwagę ostatnie dwa miesiące , wyszłoby, że Joanna pojawia się w DnŻ znacznie częściej niż w ciągu, powiedzmy, poprzedniego półrocza.
Bardzo pozytywny trend. Oby się utrzymał.
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

I kolejna godna pochwały tendencja - Joasia trzeci dzień z rzędu w spódniczce :brawa: :tanczy:

ObrazekObrazek
maxxx

Post autor: maxxx »

Wszystko pięknie tylko za wiele to wizualnie nie pobyła dzisiaj na antenie, ale taki dzień.Miała chyba małą huśtawkę nastroju, najpierw przepadł Jej serwis z 12 i 13 na skutek "debat" sejmowych, o 14 zwykły spokojny serwis. Ale od 15stej zaczął się kocioł :spiewa: Joasia pokazała Nam jak mówić o oberwaniu chmury ciągle przez pół godziny :lol2: Mnóstwo telefonicznych gości, więc chyba bilans dnia wyszedł Jej umiarkowanie. Jeszcze pewno PzP, wreszcie powinna się na dłużej pokazać na antenie :aniol: Podobało mi się jedno zdanie z rozmowy z jakimś panem z Gdańska "Ilu Was tam jest w pociągu w okolicy Wejherowa?" ->"Hee, ale ja jestem w tym momencie w Rumii także ciężko mi.." ->"Aha" :spiewa: Taka ta Joasia jest dociekliwa, ale na tym polega Jej praca wkońcu :lol2:
Joasia trzeci dzień z rzędu w spódniczce :brawa:
Oby ten trend nie spłynął z deszczem, który nad Wawą jest zapowiadany. :cicho:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

maxxx pisze:Podobało mi się jedno zdanie z rozmowy z jakimś panem z Gdańska "Ilu Was tam jest w pociągu w okolicy Wejherowa?" ->"Hee, ale ja jestem w tym momencie w Rumii także ciężko mi.." ->"Aha" :spiewa: Taka ta Joasia jest dociekliwa, ale na tym polega Jej praca wkońcu :lol2:
Mnie się wydawało, że zapytała po prostu ilu jest ludzi w pociągu w okolicy Wejherowa, i że wcale nie myślała, że gość z PKP z którym rozmawiała jest w tym pociągu. Zresztą i tak lepsza była Dagmara Kaczmarek, która w serwisie bodaj o 15.30 informację o pociągach stojących w Pruszczu Gdańskim zapowiedziała jako "relację z dramatu pasażerów PKP" :lol2: :tanczy:

Pałasiński dzisiaj nie podglądał Joasi, więc już myślałem, że zmęczyła się Dniem na Żywo i w PzP będzie jakieś zastępstwo. Ale jest i prezentuje elegancki kostiumik w pełnej okazałości :brawa:

ObrazekObrazekObrazek
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

Sezon urlopowy w TVN24 najwyraźniej w pełni, więc Joasia dzień po dniu w DnŻ.

ObrazekObrazekObrazek

Niestety pokaz spódniczek skończył się na 3 dniach ;(

Obrazek
ODPOWIEDZ