Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: maxxx »

A ja tak włączyłem tv po 14 żeby sprawdzić kto jest i sobie mysle co jest ?! :shock: Piotr Świerczek był w takim kadrze jak prowadzący :shock: Ale zaraz się sprawa wyjaśniła, pomyślnie baardzo :lol2: :tanczy: Nawet na rozmowę trafiłem z socjologiem na temat wystąpienia z PO A.Olechowskiego. Właśnie to najbardziej lubie w wykonaniu Joasi w Dniu na Żywo :aniol: Zawsze jest taka skupiona na rozmowie :) Joasia zwyczajowo urlopuje sobie niekonwencjonalnie w stosunku do reszty załogi. Również to zjawisko mieści się w pojęciu Jej wyjątkowości. :lol2:
Niestety pokaz spódniczek skończył się na 3 dniach ;(
Musimy to jakoś przyjąć mężnie :lol2:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Jacek-t »

maxxx pisze:Nawet na rozmowę trafiłem z socjologiem na temat wystąpienia z PO A.Olechowskiego. Właśnie to najbardziej lubie w wykonaniu Joasi w Dniu na Żywo :aniol: Zawsze jest taka skupiona na rozmowie :) Joasia zwyczajowo urlopuje sobie niekonwencjonalnie w stosunku do reszty załogi. Również to zjawisko mieści się w pojęciu Jej wyjątkowości. :lol2:
Faktycznie, Joasia była bardzo zafrapowana przyszłością Olechowskiego i podejrzewa go o jakiś wyrafinowany plan polityczny. Oj Joasiu, uwierz Panu profesorowi - Olechowski nie jest taki pracowity jak ty - z niego jest taka polityczna primadonna co to myśli, że wystarczy, że wyjdzie na scenę i się ukłoni a wszyscy powinni zaraz klaskać i rzucać kwiaty.
maxxx pisze:
Niestety pokaz spódniczek skończył się na 3 dniach ;(
Musimy to jakoś przyjąć mężnie :lol2:
Damy radę, zwłaszcza, że w eleganckich czarnych spodnaich też wygląda znakomicie :brawa:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Sezon urlopowy w TVN24 najwyraźniej w pełni, więc Joasia dzień po dniu w DnŻ.
A może by tak jeden dzień na żywo w DpD ? :lol2:
maxxx

Post autor: maxxx »

A może by tak jeden dzień na żywo w DpD ? :lol2:
Co 50 stron to powtarzamy i nic :spiewa:
Ciągłośc zakłócona-Joanny dziś brak.Odbiór.
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

maxxx pisze: Ciągłośc zakłócona-Joanny dziś brak.Odbiór.
Joanna nigdy nie pojawia się w DnŻ więcej niż dwa razy pod rząd. Sprawdzone doświadczalnie :lol2:
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Ale dziś nasza Krynia była w pomarańczy przy swoim stanowisku - o poranku było widać :lol2:
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

maxxx pisze: Ciągłośc zakłócona-Joanny dziś brak.Odbiór.
I całe szczęście. Jeszcze by się dziewczyna tak zatyrała, żeby dostała z miesiąc urlopu na rehabilitację i dopiero byśmy mieli post :grozi: :lol2: :hmm:
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Wkrótce Becia ją odciąży i może pójdą wtedy razem na jakąś imprezkę jak kiedyś :D
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

piotrek888 pisze:Wkrótce Becia ją odciąży i może pójdą wtedy razem na jakąś imprezkę jak kiedyś :D
Jak Becia będzie odciążać Joasię to nie będzie mogła pojść na żadną imprezkę bo będzie w pracy :lol2: :mhm:
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Po pracy pójdą pewnie :D Jedna skończy Dzień na żywo, druga Prosto z Polski i znajdzie się czas :lol:

Tak jak tu :

Obrazek

:D
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

A ja jak zwykle na bieżąco jestem. :hahaha: Ostatnio to mam czas dla siebie jedynie po 23. Nawet nie widziałbym i nie wiedział o nowym studio, gdyby nie filmiki. Teraz to wszystko stało się bardziej zjadliwe. Jak już musi być ta nieszczęsna formuła, to chociaż realizację zmienili. Ogólnie na plus.
epsztajnek pisze:A może by tak jeden dzień na żywo w DpD ?
Są rzeczy mniej i bardziej niemożliwe. To bym zaliczył do kategorii journalism-fiction. :rozglada: A na tle panów nudziarzy, jakikolwiek pierwiastek żeński w tym programie byłby mile widziany.
Jacek-t pisze:Jeszcze by się dziewczyna tak zatyrała, żeby dostała z miesiąc urlopu na rehabilitację
Już chyba z połowy urlopu się w tym roku wyprztykała. :lol2: A niech idzie jeszcze, byle tylko w sierpniu. :rydzyk:

Piotrze, pół roku temu wszystko Ci tu przeszkadzało i próbowałeś z nami walczyć, a teraz tytułujesz Ją per ''nasza Krynia''. :uhh:
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Joannę lubiłem zawsze i tamta sytuacja nigdy nie miała wpływu na mniejsze czy większe lubienie Asi. Przeszkadzało mi - sam zresztą wiesz co, ale może nie wracajmy do tego.
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

piotrek888 pisze:Ale dziś nasza Krynia była w pomarańczy przy swoim stanowisku - o poranku było widać :lol2:
Ha, na wizji niestety w tak ekstrawaganckich barwach Joasi nie zobaczymy :rozglada:

Obrazek
Obrazek

Pałasiński znowu wytyka palcami Joasię, którą rozbawił hipopotam - pigmej :lol2: .

ObrazekObrazek
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

Wygląda na to, że z powodu wirtualnych ścian nie bedziemy już oglądali efektownych wyjść Joasi na zakończenie PzP.

ObrazekObrazek

Mimo odcięcia wszystkich kierunków ewakuacji Joasia nie traci dobrego humoru :brawa:

Obrazek
DECO16
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: DECO16 »

A ZAUWAŻCIE ŻE PANI JOASIA MA NA PRAWEJ DŁONI (chyba) ...........OBRĄCZKĘ , albo to zwykły pierścionek (lecz o wyglądzie obrączki :}}} ) pzdr
ODPOWIEDZ