Beata Tadla

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Robert026
Zbanowany
Zbanowany

Re: Beata Tadla

Post autor: Robert026 »

Od dziś można zagłosować na Beaty w konkursie "Mistrz Mowy Polskiej" wysyłając sms o treści TYP MMP BT pod numer 73880
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Tadla: Polskie Radio straciło już jedną ze słuchaczek

Beata Tadla spędziła w radiu 15 lat, teraz prowadzi "Fakty" w TVN i programy TVN24, a także jest lektorką filmów dokumentalnych. Podziału na głosy męskie i żeńskie nie popiera. - Jeśli szefowie PR tłumaczą, że głosy męskie brzmią bardziej wiarygodnie, to dlaczego nie są konsekwentni i nie zwolnią wszystkich pań czytających wiadomości? Bo na razie to wygląda tak, że antena jest wiarygodna tylko od 6.00 do 10.00 - zastanawia się Tadla.

- Pracę w radiu zaczęłam w 91 roku. Nigdy nie spotkałam się z oceną, że słuchacze wierzą stacji tylko wtedy, gdy z głośnika słychać mężczyznę. Nigdy też sama - jako słuchaczka - nie oceniałam wiarygodności informacji po tym, kto je czyta. Zawsze interesuje mnie - jak wiadomości są przekazywane. Umiem wychwycić, czy osoba czytająca wie, o czym mówi. W równym stopniu potrafi mnie zirytować prezenter, jak i prezenterka. Tak samo też potrafię się nimi zachwycić. Może
ukoić mnie i głos kobiecy i męski - tłumaczy w rozmowie z nami dziennikarka TVN.

Beata Tadla w kwalifikacje pań-dziennikarek nie wątpi, ale stawia pod znakiem zapytania kwalifikacje dyrekcji. - Zawsze chciałam wierzyć, że praca w Polskim Radiu jest ogromnym prestiżem, że trafiają tam ludzie o najwyższych kwalifikacjach i że dopuszczenie ich do anteny oznacza, że przeszli już przez ostatnie, najmniejsze oczko sita. Wiele ostatnich przykładów pokazuje, że kierownictwu rozgłośni wcale na prestiżu nie zależy, a dyskryminacja pań jest dowodem na to, że nie zależy im także na audytorium - mówi Tadla. - Jedną słuchaczkę właśnie stracili.

źródło: wiadomosci.mediarun.pl
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Sądziłem, że jak urlop za Wielką Wodą, to potrwa trochę dłużej :rozglada:
Piękna marynarka - no i zmodyfikowana fryzura :)
Obrazek Obrazek
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Ponad 2 tygodnie bez Beaty na antenie to wieczność. Dobrze,że wróciła :lol2:. Marynareczka z Faktów.
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Pamiątki z USA :lol2:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Dla Porady nie było pamiątek tylko dla Jarka :lol2: Może jeżeli można to wersję ruchomą.
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Jacek-t »

epsztajnek pisze:Pamiątki z USA :lol2:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Jarek (patrząc na figurki): To teraz wiadomo, czemu czasem na przyjęciach dyplomatycznych wyglądają sztywno :lol2:
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

Beata i Jarek oglądali Panią, któa na ekologicznej tratwie pedałuje w dół Wisły:

Beata: Powinniśmy też sobie taki rowerek zainstalować pod biurkiem, takie dynamo.
Jarek: Jak ja bym miał napędzać te lampy w studio to byśmy w kompletnych ciemnościach siedzieli.
haskel9
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: haskel9 »

piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

haskel9 pisze:A tutaj wersja ruchoma :D
http://rapidshare.com/files/254160757/P ... bamami.avi
Bardzo dziękuję. Ogólnie dziś Beatę fajnie kadrowano zwłaszcza gdy Jarek zapraszał ją cały czas do stołu.

Jarek: Powinna być tu już Beata Tadla
Beata: Przepraszam jestem w wirze pracy
Jarek: 10:30 trzeba zwalniać po woli już prawie po robocie, zaraz pójdziemy odsypiać do domu
Beata: Nie ja

:lol2:

Poza tym Jarek - dobry kolega zaapelował o głosy na Beatę w Mistrzu Mowy Polskiej i od razu wskoczyła na podium :lol2: Ma chłopak siłę perswazji.
lukasz2331
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: lukasz2331 »

Właśnie dziś oddałem głos na Mistrza Mowy, ale nie na panią Beatę, jest dobra, ale nie na tyle by otrzymać tytuł Mistrza Mowy. Mój głos powędrował do Pani Iwony Schymalli, która jest o wiele lepsza i bardziej profesjonalna.
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

LukiLuk pisze:Właśnie dziś oddałem głos na Mistrza Mowy, ale nie na panią Beatę, jest dobra, ale nie na tyle by otrzymać tytuł Mistrza Mowy. Mój głos powędrował do Pani Iwony Schymalli, która jest o wiele lepsza i bardziej profesjonalna.
To pisz o tym w wątku np. TVP a nie Beata Tadla.
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

piotrek888 pisze:
LukiLuk pisze:Właśnie dziś oddałem głos na Mistrza Mowy, ale nie na panią Beatę, jest dobra, ale nie na tyle by otrzymać tytuł Mistrza Mowy. Mój głos powędrował do Pani Iwony Schymalli, która jest o wiele lepsza i bardziej profesjonalna.
To pisz o tym w wątku np. TVP a nie Beata Tadla.
Piąta kolumna nam się ujawniła :grozi: :nie:
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Dzisiejsza koszula Beaty jest fenomenalna :D a poza tym czwarty dzień na żywo w tym tygodniu. W przyszłym będzie aż 6 dni na antenie :D
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

piotrek888 pisze:Dzisiejsza koszula Beaty jest fenomenalna :D a poza tym czwarty dzień na żywo w tym tygodniu. W przyszłym będzie aż 6 dni na antenie :D
Wróciła niedawno z urlopu to ma mnóstwo sił do pracy :lol2:

A oto i fenomenalna koszula

ObrazekObrazek
ODPOWIEDZ