Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
-
- Fanatyk :)
Re: Joanna Kryńska
Na jutrzejszy PiS, na 20:30 Dagmara zapowiedziała odrobinę TVNowskiej kuchni. Niby nic wielkiego, ale Joa lubi mignąć na chwilę w takich produkcjach.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Ostatnio Joanna miga wszędzie. A zaczęło się tak niewinnieepsztajnek pisze:Na jutrzejszy PiS, na 20:30 Dagmara zapowiedziała odrobinę TVNowskiej kuchni. Niby nic wielkiego, ale Joa lubi mignąć na chwilę w takich produkcjach.

-
od szarego płaszczykaA zaczęło się tak niewinnie

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Ale chusteczka jak widać towarzyszy jej od samego początku. Zmieniały się tylko kolory 

No i wieczór wspomnień nam się zrobił 

Ja też jestem dobry we wspominaniu
Ale tak bezokazyjnie, czy okazja jakaś jest? :aniol:
Bardzo fajna ta pierwsza fotka, to był czas w którym chyba nie miała jeszcze fanów-no w realu to na pewno takowi byli. :spiewa:

Bardzo fajna ta pierwsza fotka, to był czas w którym chyba nie miała jeszcze fanów-no w realu to na pewno takowi byli. :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
TVN-owska kuchnia będzie zdaje się dotyczyć błękitnego 24, więc Joasi raczej nie zobaczymy.epsztajnek pisze:Na jutrzejszy PiS, na 20:30 Dagmara zapowiedziała odrobinę TVNowskiej kuchni. Niby nic wielkiego, ale Joa lubi mignąć na chwilę w takich produkcjach.
-
Dagmara ( jak to kobieta :devil: :devil: :devil: ) wyraziła się wczoraj nieprecyzyjnie . Myśląc o Błękitnym powinna użyć sformułowania "front" a nie "kuchnia" :grozi:TVN-owska kuchnia będzie zdaje się dotyczyć błękitnego 24
Właśnie się zastanawiałem co ma Joasia do Błękitnego
Ale już wszystko jasne, to był fałszywy alarm. 

W ramach prezentacji kuchni TVN zobaczyliśmy tylko nieudolne próby Dagmary i Żebrowskiego uruchomienia Błękitnego, ale uruchomili tylko jakiś alarmmaxxx pisze:Właśnie się zastanawiałem co ma Joasia do BłękitnegoAle już wszystko jasne, to był fałszywy alarm.

Dzisiaj Joasia cała w bieli:

No, buciki żółte - też pięknie

Kolesie z Ełku jak widać chcieli przywitać Joasię chlebem i solą (czegóż to wirtualne studio potrafi dokonać
) ale oczywiście skończyło się kłótnią między burmistrzem a wójtem o to, kto będzie wręczał bochen :spiewa: :hahaha:

Tu Joasia namiętna :jupi: (tylko kto ją tak rozpalił - Prezes ogródków działkowych z ostatniego materiału :mhm:
:devil: )

I na zakończenie programu uśmiech trochę w stylu Joasia - bobasek :tanczy:

No, buciki żółte - też pięknie

Kolesie z Ełku jak widać chcieli przywitać Joasię chlebem i solą (czegóż to wirtualne studio potrafi dokonać

Tu Joasia namiętna :jupi: (tylko kto ją tak rozpalił - Prezes ogródków działkowych z ostatniego materiału :mhm:

I na zakończenie programu uśmiech trochę w stylu Joasia - bobasek :tanczy:

Joasia w tej bieli wyglądała dzisiaj jak Anioł :aniol:
Poza tym ostatnio było małe narzekanie na powtórkowe materiały. Ale dziś już tak nie było, wszystko aktualne.
Też miałem w momencie takie samo skojarzenie, więc coś w tym uśmiechu takiego było właśnie. :tanczy:I na zakończenie programu uśmiech trochę w stylu Joasia - bobasek :tanczy:
Poza tym ostatnio było małe narzekanie na powtórkowe materiały. Ale dziś już tak nie było, wszystko aktualne.
Jak dla mnie to materiały mogą byc powtórkowe cały czas, byle Joasia była aktualnamaxxx pisze:

A ja coś czuje, że lada tydzień sobie zrobi wolne.Jak dla mnie to materiały mogą byc powtórkowe cały czas, byle Joasia była aktualna

-
Pierwszy raz ten typ uśmiechu został nam zaprezentowany chyba jakieś dwa lata temu :mhm: - też było latouśmiech trochę w stylu Joasia - bobasek
Mam wrażenie, że coś dziś było odmiennego we fryzurze - chyba swieża farba.