Jak dla mnie to materiały mogą byc powtórkowe cały czas, byle Joasia była aktualna
A ja coś czuje, że lada tydzień sobie zrobi wolne. x:
Joasiu zaczekaj z urlopem do sierpnia (bo wtedy i ja planuje jakiś wyjazd ). Teraz pogoda taka zmienna, co i rusz powodzie i gradobicia, nie opalisz się, tylko zmokniesz do suchej nitki.
Tak w ogóle to ciekawe, że akurat Joasia ma miejsce pracy, który zawsze łapie się w kadrze podczas serwisów w Poranku
Ciekawe ? Jak dla kogo Nie wiem czy Joasia jest zadowolona ze świadomości, że Jej przełożony (jeśli jest :spiewa: ) może podglądać jak pracuje, jedząc sobie np jajko na miękko w domu Poza tym nie od dzis wiadomo, że najciekawsze wydarzenia zwykle dzieja się na II planie. Ale żeby nie popaść w paranoje, ja jednak wole Joanne zdecydowanie na pierwszym planie ! Pierwsza z brzegu okazja zapewne o 17:10
Tak w ogóle to ciekawe, że akurat Joasia ma miejsce pracy, który zawsze łapie się w kadrze podczas serwisów w Poranku
Ciekawe ? Jak dla kogo Nie wiem czy Joasia jest zadowolona ze świadomości, że Jej przełożony (jeśli jest :spiewa: ) może podglądać jak pracuje, jedząc sobie np jajko na miękko w domu
Myślisz, że to szef życzy sobie mieć Joasię stale na oku :mhm: Że niby jak nikt nie patrzy to się obija nasza ukochana Pani redaktor :klamca: :spiewa: :devil:
Jacek-t pisze:Myślisz, że to szef życzy sobie mieć Joasię stale na oku :mhm: Że niby jak nikt nie patrzy to się obija nasza ukochana Pani redaktor :klamca: :spiewa: :devil:
Myśle, że nie ma szefa :spiewa: Jeśli już to prezesa :cicho: Joasia nigdy się nie obija, znajdź mi drugą osobe w tej stacji, która dzień w dzień przychodzi przed 8 i wychodzi po 18
No i nie doceniłeś zdolności Joasi w zakresie zmian garderoby
maxxx pisze:
Joasia nigdy się nie obija, znajdź mi drugą osobę w tej stacji, która dzień w dzień przychodzi przed 8 i wychodzi po 18
No fakt, moje oskarżenie było całkowicie bezpodstawne .
W ogóle praca dziennikarska wymaga wielkich poświęceń (Porada twierdzi, że jak prowadzi poranki to wstaje o 3.15 :hmm: ) dlatego nigdy nie interesowała mnie kariera w tej branży :devil: :plus: (Inna sprawa, że media też nie wykazywały nigdy zainteresowania moją w nich karierą )
No fakt, moje oskarżenie było całkowicie bezpodstawne .
Nie bez powodu "Joanna Pracująca" wygrała konkurs na miss roku :aniol:
W ogóle praca dziennikarska wymaga wielkich poświęceń (Porada twierdzi, że jak prowadzi poranki to wstaje o 3.15 :hmm: ) dlatego nigdy nie interesowała mnie kariera w tej branży :devil: :plus: (Inna sprawa, że media też nie wykazywały nigdy zainteresowania moją w nich karierą )
Mówi się, że dziennikarstwo jest misją, przynajmniej tak dziennikarze lubią o sobie mówić. Na pewno jest w tym ziarenko prawdy, ale też nie wszystkich tak łatwo uznałbym za misjonarzy :grozi: Nie wszystkich, ale w to, że Joasia robi to z powołania i dla nas-oo w to to ja wierzę.