Dlaczego nie lubię TVN?
Moderator: Łukasz
Dlaczego nie lubiĂŞ TVN?
Dlatego, Âże:
-jak hiena Âżeruje na nieszczĂŞciu ludzi (przykÂład: Fakty z 10-10-2004r o nachodzeniu ludzi ogarniĂŞtych nieszczĂŞÂściem i wprost namawianie do bratobĂłjczych walk)
- ciÂągle pokazujecie najgorsze z bandyckich filmĂłw, deprawujÂących dzieci i mÂłodzieÂż,
- wszystko komentujecie wg zasady:" im bardziej przestraszy siĂŞ telewidzĂłw tym lepiej.
Nareszcie zrozumiaÂłem tych, ktĂłrzy byli przeciwko prywatyzacji mediĂłw. BoÂże, jak to dobrze, Âże zostaÂła 1, 2 w TV.
-jak hiena Âżeruje na nieszczĂŞciu ludzi (przykÂład: Fakty z 10-10-2004r o nachodzeniu ludzi ogarniĂŞtych nieszczĂŞÂściem i wprost namawianie do bratobĂłjczych walk)
- ciÂągle pokazujecie najgorsze z bandyckich filmĂłw, deprawujÂących dzieci i mÂłodzieÂż,
- wszystko komentujecie wg zasady:" im bardziej przestraszy siĂŞ telewidzĂłw tym lepiej.
Nareszcie zrozumiaÂłem tych, ktĂłrzy byli przeciwko prywatyzacji mediĂłw. BoÂże, jak to dobrze, Âże zostaÂła 1, 2 w TV.
Dlaczego nie lubiĂŞ tvn?
Ani jedno, ani drugie.
Nie sÂłucham radia Maryja ani nie oglÂądam stacji O. Rydzyka.
Ze stacji TVN nie odbieram niczego budujacego, optymistycznego. Wszystko moÂżna oznaczyĂŚ czerwonym kwadracikiem w rogu ekranu. Nawet Fakty. Wszystko jest w czarnych kolorach. Gdybym rzeczywiÂście miaÂł pÂłaciĂŚ abonament z produkcjĂŞ TVN, wolaÂłbym wyrzuciĂŚ telewizor przez okno.
Wszystkich cz³onków Komisji Specjalnej ds Rywina zamkn¹³bym w jednej sali i kaza³bym ogl¹daÌ TVN na okr¹g³o przez miesi¹c - przeprosiliby Rywina.
Nie jestem teÂż zwolwnnikiem SLD. ZÂłodzieje sa zÂłodziejami i nic im nie pomoÂże.
Fakty nie s¹ faktami - s¹ tylko i wy³¹cznie komentowaniem tego co siê zdarzy³o.
Nie sÂłucham radia Maryja ani nie oglÂądam stacji O. Rydzyka.
Ze stacji TVN nie odbieram niczego budujacego, optymistycznego. Wszystko moÂżna oznaczyĂŚ czerwonym kwadracikiem w rogu ekranu. Nawet Fakty. Wszystko jest w czarnych kolorach. Gdybym rzeczywiÂście miaÂł pÂłaciĂŚ abonament z produkcjĂŞ TVN, wolaÂłbym wyrzuciĂŚ telewizor przez okno.
Wszystkich cz³onków Komisji Specjalnej ds Rywina zamkn¹³bym w jednej sali i kaza³bym ogl¹daÌ TVN na okr¹g³o przez miesi¹c - przeprosiliby Rywina.
Nie jestem teÂż zwolwnnikiem SLD. ZÂłodzieje sa zÂłodziejami i nic im nie pomoÂże.
Fakty nie s¹ faktami - s¹ tylko i wy³¹cznie komentowaniem tego co siê zdarzy³o.
Re: Dlaczego nie lubiĂŞ tvn?
IdŸ siê Pan lecz. Przede wszystkim z tego, ¿e ca³y TVN i ca³¹ jego zawartoœÌ uwa¿asz za identyczn¹. A to jest ogromny b³¹d.fortjan pisze:Ani jedno, ani drugie.
Nie sÂłucham radia Maryja ani nie oglÂądam stacji...

MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Re: DLACZWGO NIE LUBIĂ tvn?
fortjan pisze:Dlatego, Âże:
To jak Twoim zdaniem powinny wyglÂądaĂŚ Fakty? Powinni pokazywaĂŚ tylko to co siĂŞ widzom podoba, czy prawdĂŞ :?
JuÂż widzĂŞ TwojÂą wizjĂŞ FaktĂłw:
W imiĂŞ Ojca i Syna i Ducha ÂŚwiĂŞtego Amen, ojciec Tadeusz Rydzyk, Fakty - witam paĂąstwa! A potem zaczynanie od informacji a'la Brunchilda OgĂłrek z Nowego SÂącza trafiÂła w TotoLotku szĂłstkĂŞ! Cieszmy siĂŞ i radujmy siĂŞ!

Ostatnio zmieniony piątek 06 maja 2005, 16:07 przez Marcin, łącznie zmieniany 2 razy.
telewizja TVn tak jak kazda stacja ma sowje wady i zalety czasami zdarza sie ze wady pzerastaja zalety a czasami jest na odwrot. jedno co powinni zmienic to porzestac nadawac powtorki programow i filmow oraz identyczne przelozone na polskie realia kopii proramow ktorych jest oj bagatela duzo duzo jednym przykladem jest Wyprawa Robinson a drugim program o ktorym pisac nie bede kazdy wie o jaki chodzi

"Jestem i mnie nie ma widze choc nie mam oczu"
Re: Dlaczego nie lubiĂŞ tvn?
je¿eli pan fortian uwa¿a ze TVN nic nie wnosi pozytywnego to , niech obejrzy BAR Vip. Skompromitowano w nim ¿onê i dizecko jednego z uczestników. Jezelim to wnosi cos pozytywnego to pan naprawdê jest chory!!maciejek pisze:IdŸ siê Pan lecz. Przede wszystkim z tego, ¿e ca³y TVN i ca³¹ jego zawartoœÌ uwa¿asz za identyczn¹. A to jest ogromny b³¹d.fortjan pisze:Ani jedno, ani drugie.
Nie sÂłucham radia Maryja ani nie oglÂądam stacji...
-
- Bywalec
- Kontakt:
-
- Bywalec
- Kontakt: