Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Re: Joanna Kryńska
Joasia dzisiaj zaprezentowała abolutnie unikalny letni strój a tu jak na złość wpakował się pesudoprofesor Bartoszewski. Jeeezu, ale ten człowiek ględzi. I jeszcze HGW na dodatek.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Stała się rzecz niesłychana.
Mianowicie chyba po raz pierwszy Asia "dostosowała" się czasowo urlopem ze mną
Bo zawsze po powrocie pierwsze co robiłem to sprawdzałem na forum co straciłem w związku z niemożnością oglądania naszej ulubionej Pani Redaktor.To tyle może małej prywaty :rozglada: :cicho:
Widze, że zaproponowaliście w związku z urlopikiem małe ~deja vu~ z Joasią w roli głównej, zaraz ściągne jak tylko jeszcze się będzie dało :rydzyk:
Czas urlopów w toku, więc licze na duuuużo Joasi w innym, wiadomym paśmie. :rydzyk:

Widze, że zaproponowaliście w związku z urlopikiem małe ~deja vu~ z Joasią w roli głównej, zaraz ściągne jak tylko jeszcze się będzie dało :rydzyk:
Gdyby ktoś tak z rok temu powiedział mi, że Joanna-TA Joanna tak się zacznie ubierać chyba bym nie uwierzył :brawa: :aniol: Warto było cały tydzień czekać dla takiego nadzywczajnie pięknego widoku. :aniol: :aniol: :aniol:E voila, oto znaleźliśmy się bliżej niż kiedykolwiek widoków jakimi Joasia darzy zwykle tylko kolegów w studio
Czas urlopów w toku, więc licze na duuuużo Joasi w innym, wiadomym paśmie. :rydzyk:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Szanse chyba duże, bo dzisiaj DnŻ prowadziła nawet Danuta Kondratowicz.maxxx pisze: Czas urlopów w toku, więc licze na duuuużo Joasi w innym, wiadomym paśmie. :rydzyk:
To jeszcze kilka ruchomych fragmentów dzisiejszej Joasi:
http://rapidshare.com/files/260713345/2 ... _start.avi
http://rapidshare.com/files/260714602/2 ... izenie.avi
http://rapidshare.com/files/260714156/2 ... koniec.avi
I ostatnia reklamówka PzP (niestety brakuje mi kilku pierwszych sekund):
http://rapidshare.com/files/260710470/P ... c_2009.mpg
Joasia ucieka ze studia z prędkością nadświetlną

a PzP nie ma w tym tygodniu szczęścia: wczoraj Bartoszewski, dzisiaj powrót trumny z Kołakowskim.
P.S. Joasia mówi, że rodzina Kołakowskiego podkreślała, że zależy im na tym by powrót miał charakter wyjątkowo prywatny - kompania honorowa WP i ogólnopolska transmisja telewizyjna jakoś nie bardzo mi się kojarzą z prywatnością.

a PzP nie ma w tym tygodniu szczęścia: wczoraj Bartoszewski, dzisiaj powrót trumny z Kołakowskim.
P.S. Joasia mówi, że rodzina Kołakowskiego podkreślała, że zależy im na tym by powrót miał charakter wyjątkowo prywatny - kompania honorowa WP i ogólnopolska transmisja telewizyjna jakoś nie bardzo mi się kojarzą z prywatnością.
Troszkę niepotrzebnie aż tyle kazano Joasi na żywo komentować to wydarzenie, bo właściwie co tu dużo można powiedzieć. :rozglada:
A poza tym nie wiem czy moje obserwacje mają odniesienie do rzeczywistości, ale wydaje mi się, że Joasia od pewnego czasu ma do dyspozycji jedynie kartkę z zapowiedziami tematów. Jeśli to zabieg celowy, to nawet mi się podoba. :aniol: Tak fajnie naturalnie to wygląda, że z dwa razy rzuci okiem na karteczke podczas zapowiedzi a reszta z głowy. :tanczy: Oczywiście z naturalnością Joasia nigdy na antenie problemów nie miała, to tak gwoli wyjaśnienia. :aniol:
A poza tym nie wiem czy moje obserwacje mają odniesienie do rzeczywistości, ale wydaje mi się, że Joasia od pewnego czasu ma do dyspozycji jedynie kartkę z zapowiedziami tematów. Jeśli to zabieg celowy, to nawet mi się podoba. :aniol: Tak fajnie naturalnie to wygląda, że z dwa razy rzuci okiem na karteczke podczas zapowiedzi a reszta z głowy. :tanczy: Oczywiście z naturalnością Joasia nigdy na antenie problemów nie miała, to tak gwoli wyjaśnienia. :aniol:
Telewizja informacyjna nie znosi ciszy, a ponieważ na Okęciu nikt nic nie mówił więc musiała Joasia zagadywać. W ogóle pomysł całej tej transmisji był moim zdaniem bez sensu. Na szczęście nie trwało to zbyt długo, więc jeszcze mogliśmy obejrzeć Joasię:maxxx pisze:Troszkę niepotrzebnie aż tyle kazano Joasi na żywo komentować to wydarzenie, bo właściwie co tu dużo można powiedzieć. :rozglada:

Tu Joasia nagle została pozbawiona czubka głowy

-
- Fanatyk :)
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Historyczna chwila - godzina 10:47 Joanna daje całusa
kobiecie :rozglada:

-
Wow, ależ tutaj pięknie ! :tanczy: No tak, bez ściemy :stop: - to nic nowego 
Taka mała wiadomość.Otóż J.Pałasiński wybiera się na urlop, więc zapewne odcinki z cyklu-co też tym razem Joasia robi na 3 minutki przed programem-zostały zawieszone..
..miejmy nadzieję, że terminowo !

Taka mała wiadomość.Otóż J.Pałasiński wybiera się na urlop, więc zapewne odcinki z cyklu-co też tym razem Joasia robi na 3 minutki przed programem-zostały zawieszone..

-
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Joa na żywo w Dniu na żywo
w spódnicy