Dodaję Capsy

PS Podczas DnŻ widziałem Kasię w studiu również na drugim planie

Moderator: Łukasz
Przykro mi, że to piszę, ale oby nie. Serwisy prowadzone przez Kasię to była, IMHO, totalna porażka. Chyba żaden serwisant nie zaliczał tylu wpadek co ona. A poza tym w porównaniu z "Czerwonym Dywanikiem" czy krótkimi wpadami na pogawędkę o showbizie, w serwisach wypadała porażająco sztucznie. Cieszę się, że to w porę zauważono.haskel9 pisze:Czy zobaczymy jeszcze Kasię w Poranku z serwisami
Myli się każdy, i każdy ma do tego prawo. Ona ma specyficzny sposób prowadzenia serwisów - i to jasne,że nie wszystkim on się podoba. Nie można porównywać tych obu Pań. K.Werner ma większe doświadczenie w mediach niż K.Kozłowska i tyle. Przypomnijmy sobie zeszłoroczne serwisy Agaty Tomaszewskiej i wtedy zastanówmy się kogo chcemy oglądać.xyz pisze:A ja zgadzam się w 100% z Niką. Kasia myliła się bardzo częsta w serwisach, co po pewnym czasie stało się denerwujące i irytujące. Nie ma to jak Kasia.... WERNER!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości