Kiedyś pomyliła promile z kilometrami na godzinę, miliard dolarów z milionem, a dziś z 250 tysięcy zrobiła po prostu 250
A jak skwitowała swoją pomyłkę

Moderator: Łukasz
Raczej to są ich problemy.Przynajmniej dziś u mnie sytuacja wyglądała tak samo jak u Ciebie.Jacek-t pisze:Ktoś wie?
Ale pare razy ktoś się chyba nie dostosował.Kiedyś pokazywała dosłownie kawałek stołu tylko.A stół raczej po studio nie migrujepiotrek888 pisze:Prosimy nie dotykać kamery
W tym tygodniu Anita miała rozmowę pod ekranem o ostatnim wypadku w F1, tak, że różnie ( nieprzewidywalnie ) z tym bywaSzkoda, że zrezygnowali z wychodzenia prowadzących serwisy na rozmowe przy ekranie.
Wygląda na to, że zmieniło się tyle że przeszliśmy na cykl ujęć Cholewy i pustego fotelamaxxx pisze:Ale teraz widze, że coś się ruszyło z tym przekazem "na żywo", więc jest mała szansa na "złapanie" Joasi z karteczkami idącej na serwis.
Wierz mi sam chciałem to zrobić, ale się powstrzymałem po zobaczeniu tego ostrzeżenia i szedł jeszcze jakiś pan łysy to zrezygnowałem. Szkoda,że z przodu nie ma takiej kamerki.maxxx pisze: Ale pare razy ktoś się chyba nie dostosował.Kiedyś pokazywała dosłownie kawałek stołu tylko.A stół raczej po studio nie migruje![]()
Ale teraz widze, że coś się ruszyło z tym przekazem "na żywo", więc jest mała szansa na "złapanie" Joasi z karteczkami idącej na serwis.
Burzy może nie ma, ale coś tam się zawsze znajdzie .maxxx pisze:Po wczorajszej burzy w wątku (achhhh,dawniej to były burze..)dziś już cisza.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości