Naprawde, co ty nie powiesz. A skąd takie info? Jesli moge to o link prosze. I dołaćzam sie do pyania o date konferencji TVNu.lukaasz777 pisze:a po co wam konferencja prasowa gdy na jesień nie będzie zadnej nowosci ? kompletne nic ;/
Jesień 2009 w TVN
Moderator: Łukasz
-
- Zbanowany
- Kontakt:
Re: Jesień 2009 w TVN
tvn - wiosną programowo najlepszy.
Będzie chociażby "naznaczony". Mogliby jeszcze zaprezentować "po prostu majka".lukaasz777 pisze:a po co wam konferencja prasowa gdy na jesień nie będzie zadnej nowosci ? kompletne nic ;/
2 nowości będą na pewno - ''Naznaczony'' i ''Kobieta na krańcu świata''. Pewnie jeszcze jakaś się znajdzie 

Jak myślicie kiedy zobaczymy reklamę jesiennej ramówki tvn? Do tej pory mogliśmy oglądać takie zapowiedzi jesienią 2005 (wtedy trzymali takie kółka i napis serialu np. niania), później wprowadzili zupełną nowość w Polskiej TV - jesienią 2008 i wiosną 2009. Mnie osobiście bardziej przypadł ten z jesieni 2008
Bardziej nastrojowy i taki letnio-jesienny. Mam nadzieję, że TVN i tym razem postara się o taką reklamówkę
Pytanie tylko czy taka powstaje a jeżeli tak to kiedy możemy ją zobaczyć? Tą rok temu mogliśmy oglądać już od 11 sierpnia o ile się nie mylę. Tą wiosenną można było zobaczyć jeszcze w I połowie lutego. Zatem jeżeli jest już nakręcona taka reklama to tvn wyświetli ją na dniach.

Pewnie po konferencji prasowej jesiennej ramowki
O ile oczywiście takowa reklama będzie.

Reklama zapewne będzie, bo dwie poprzednie wywołały bardzo pozytywny odbiór.
A propos jesiennych nowości. Plejada pisze w jednym ze swoich artykułów, że jesienią pojawi się serial "Grzeszni i bogaci" na podstawie... "Sins of Love". Zrealizowano tylko cztery odcinki, a jednak według portalu serial pojawi się w jesiennej ramówce TVN:
A propos jesiennych nowości. Plejada pisze w jednym ze swoich artykułów, że jesienią pojawi się serial "Grzeszni i bogaci" na podstawie... "Sins of Love". Zrealizowano tylko cztery odcinki, a jednak według portalu serial pojawi się w jesiennej ramówce TVN:
Plejada.pl pisze: „GRZESZNI I BOGACI” to kolejna propozycja oparta na popularnym na świecie serialu - „Sins of Love”. Tym razem będziemy mieli okazję śmiać się z parodii oper mydlanych. Kolejne zmartwychwstania, romanse w kręgu najbliższej rodziny, przezabawne perypetie, które tylko w operach mydlanych nie wydają się śmieszne – z tymi wyzwaniami zmierzą się Bartek Kasprzykowski i Magdalena Stużyńska, którzy wcielą się w główne role.
Ciekawi mnie, czy TVN w październiku wstawi coś za Nianię. Wydaje mi się, że nie. Niania będzie emitowana podczas kastingów Mam Talent. Gdy kasting się skończą, skończy się i Niania. Wydania Mam Talent na żywo mogłyby być już o 20:00. Oglądalność byłaby chyba lepsza, bo na wstępie zabranoby widzów Jak Oni Śpiewają.
A co z Helą w opałach? TVN robi sobie żarty z widza. Hela miała być wiosną, nawet ukazała się w wiosennym spocie reklamowym a jej nie wyemitowali. Nie wiem na co czekają. Mają serię nakręconą to wystarczy ją wepchnąć do ramówki. A miejsce się znajdzie. Już wole oglądać nowe odcinki Heli rano w niedziele niż Nianię 3 razy ten sam odcinek. Sobota 20:00, Niedziela 9:00 i 18:00. To są jakieś kpiny! Czemu TVN lekceważy jeden serial a drugi lansuje ponad miarę? Mam nadzieję, że po Niani zobaczymy Helę, albo może o innej porze przynajmniej 

-
- Zbanowany
- Kontakt:
Myślę że Hela w Opałach pojawi się jesienią. Jednak jak pisze plejada Sins Of Love ma się pojawić też jesienią. Jesli tak nastapi to raczej na próżno szukać w ramówce jesiennej TVNu serialu z Anna Guzik.mfdtv4 pisze:A co z Helą w opałach? TVN robi sobie żarty z widza. Hela miała być wiosną, nawet ukazała się w wiosennym spocie reklamowym a jej nie wyemitowali. Nie wiem na co czekają. Mają serię nakręconą to wystarczy ją wepchnąć do ramówki. A miejsce się znajdzie. Już wole oglądać nowe odcinki Heli rano w niedziele niż Nianię 3 razy ten sam odcinek. Sobota 20:00, Niedziela 9:00 i 18:00. To są jakieś kpiny! Czemu TVN lekceważy jeden serial a drugi lansuje ponad miarę? Mam nadzieję, że po Niani zobaczymy Helę, albo może o innej porze przynajmniej
A ja myślę, że tak. Tak jak powiedziałem - Sins Of Love albo Helę.Adrian ;P pisze:Ciekawi mnie, czy TVN w październiku wstawi coś za Nianię. Wydaje mi się, że nie. Niania będzie emitowana podczas kastingów Mam Talent. Gdy kasting się skończą, skończy się i Niania. Wydania Mam Talent na żywo mogłyby być już o 20:00. Oglądalność byłaby chyba lepsza, bo na wstępie zabranoby widzów Jak Oni Śpiewają.
Myśle ze tak jak i w tamtym roku, reklama pojawi się jeszcze przed Sopot Festivalem.mfdtv4 pisze:Jak myślicie kiedy zobaczymy reklamę jesiennej ramówki tvn? Do tej pory mogliśmy oglądać takie zapowiedzi jesienią 2005 (wtedy trzymali takie kółka i napis serialu np. niania), później wprowadzili zupełną nowość w Polskiej TV - jesienią 2008 i wiosną 2009. Mnie osobiście bardziej przypadł ten z jesieni 2008Bardziej nastrojowy i taki letnio-jesienny. Mam nadzieję, że TVN i tym razem postara się o taką reklamówkę
Pytanie tylko czy taka powstaje a jeżeli tak to kiedy możemy ją zobaczyć? Tą rok temu mogliśmy oglądać już od 11 sierpnia o ile się nie mylę. Tą wiosenną można było zobaczyć jeszcze w I połowie lutego. Zatem jeżeli jest już nakręcona taka reklama to tvn wyświetli ją na dniach.
Fakt. Apropo jeszcze reklamy, myśle ze TVN nie będzie już chciał popełnic tego błedu, co wiosną wkładając zaledwnie1 marną nową produkcje. Takze mysle ze w spocie jesiennym zaróno Naznaczony, Po Prostu Majka jak i Kobieta... czy Hela bądz Sins Of Love się pojawią. A może aż 5 produkcji? Ciekawe tez co zaoferują jeśli chodzi o SuperKino?!Adrian ;P pisze:2 nowości będą na pewno - ''Naznaczony'' i ''Kobieta na krańcu świata''. Pewnie jeszcze jakaś się znajdzie
Moze koferencja TVNowska na TVN24 będzie relacjonowana? Zobaczymy...
No to czekamyczerk pisze:Konferencja prasowa, we wtorek 11 sierpnia.

tvn - wiosną programowo najlepszy.
wydaje mi sie, ze na Nianie nie mamy co liczyc w sobotenie wieczory o 20.00
jesli sie pojawi, to widze ten serial w okolicach niedzielego popoludnia
jesli sie pojawi, to widze ten serial w okolicach niedzielego popoludnia
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Miejsce Niani jest to sobota, godzina 20:00 i tu pewnie nic nie ulegnie zmianie. Zaraz po Niani będzie nadawany Mam Talent, myślę,że od razu bez reklam.
trzymam sie swgo zdania, ze Hela nie zostanie wyemitowania w sobotnie wieczory
jesli juz, to wpuszcza tam jakas nowosc po zakonczeniu Niani, albo po prostu Mam talent bedzie juz o 20, po zakonczeniu castingow
umowmy sie - Hela nie jest super serialem, ktory ma sznase na prime time, jeszcze w dodatku w sobotni wieczor
ten serial juz byl, widzowie juz go widzieli, bedzie tylko 3 seria i koniec, wiec mysle, ze nie ma sensu przyzwyczjac widowni do tego, ze Hela jest w sobote o 20:00, skoro napewno juz na wiosne sie nie pojawi
jesli juz, to wpuszcza tam jakas nowosc po zakonczeniu Niani, albo po prostu Mam talent bedzie juz o 20, po zakonczeniu castingow
umowmy sie - Hela nie jest super serialem, ktory ma sznase na prime time, jeszcze w dodatku w sobotni wieczor
ten serial juz byl, widzowie juz go widzieli, bedzie tylko 3 seria i koniec, wiec mysle, ze nie ma sensu przyzwyczjac widowni do tego, ze Hela jest w sobote o 20:00, skoro napewno juz na wiosne sie nie pojawi
O której godzinie odbędzie się ta jutrzejsza konferencja? Czy będzie transmitowana np. na TVN24?
na plejadzie maja pisać od 12 a transmisji chyba nie ma
http://www.plejada.pl/3,22574,news,1,1, ... tykul.html

http://www.plejada.pl/3,22574,news,1,1, ... tykul.html