Jesień 2009 w TVN
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
Re: Jesień 2009 w TVN
Konferencja na TVN24 na żywo 

Jednak jest w TVN24 transmisja z prezentacji jesiennej ramówki.
-
- Zbanowany
- Kontakt:
Edzio Miszczak i Piotr Walter podzielą się roląGreg Haus pisze:Jak podaje plejada - spot oparty na filmie Dracula - pytanie, kto będzie draculąAdrian ;P pisze:http://www.plejada.pl/120,111042,wideo, ... aport.html
W spocie będzie dużo bieli jak widać

tvn - wiosną programowo najlepszy.
A kogo przedstawiali przed blokiem serialami czyli W11 bo oni zaczęli ???
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
O ile pamiętam, to Fakty, Uwagę i Superwizjer.ktos pisze:A kogo przedstawiali przed blokiem serialami czyli W11 bo oni zaczęli ???
-
- Fan Forum
- Kontakt:
A ile trwała ta relacja z konferencji ?
Teraz ją przerwali, ale chyba do niej wrócą zaraz. Mam taką nadzieję.
Ktoś wie czy będzie jakaś retransmisja bo teraz będę gadać o tym olewniku pewno przez dłuższy czas i zbierać wszystkie komentarze 

Zaczęła się trochę przed 12.30, przerwali ok 12.45.piotrek888 pisze:A ile trwała ta relacja z konferencji ?
Adrian ;P pisze:Grzeszni i bogaci od 25 października czyli wejdą za Nianię![]()
W kalendarz nie chciało się spojrzeć?kamilkomentuje pisze:"Bogaci i Grzeszni" od 25.10 czyli zamiast "Niani"

25 października to NIEDZIELA, a więc "Bogaci i grzeszni" wejdą zapewne za "Teraz albo nigdy!".
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
A niech cię, Olewniku ty jeden! My chcemy konferencję TVN!
Raczej jej już nie pokażą bo teraz będą w kółko to wałkować że wyjdzie i czekac pod wiezieniem na jego wyjście także pewno w faktach pokażą mały skrót i to tyle będzie z konferencji 

Chyba nie, skoro będzie przecież 4 seria "Teraz albo nigdy" również zapowiadana podczas konferencji.pawell pisze: W kalendarz nie chciało się spojrzeć?
25 października to NIEDZIELA, a więc "Bogaci i grzeszni" wejdą zapewne za "Teraz albo nigdy!".
''Teraz albo nigdy!'' rusza 6 września. Gdyby ''Grzeszni i bogaci'' mieliby wejść za ten serial to ''Teraz albo nigdy'' miałoby 7 odcinków?
4. seria będzie miała tylko 7 odcinków. Jest to jakby 3. seria podzielona na 2 części - 1 część oglądaliśmy wiosną a teraz 2. część i finał.