Agnieszka Dygant mówi, że jest dziewczyną Draculi więc Draculą może być Tomasz Kot
Bardzo podoba mi się scenka grania w ciuciu babkę z aktorami Na Wspólnej
TVN lubi trzymać swoich widzów w napięciu Mam nadzieję, że spot reklamowy zobaczymy dzisiaj pod wieczór a jutro ukaże się w Internecie Na razie wszystko ładnie pięknie Jestem bardzo ciekawy całości
Ta pani prowadzi Superwizjer. Mołek z Sołtysikiem tak mówili To jest Jolanta Konopka.
P.S. Swoją drogą te odtwarzanie video na Plejadzie jest potworne! Ładuje się b. długo. Na YT filmy ładują mi sie 100 razy szybciej niż na Plejadzie, równie szybko chodzi mi na WPtv. OnetTV jest tak wolny jak Plejada! Skandal!
Jacek-t pisze:Już wiem - Jolanta Konopka z Superwizjera:
Bo ci napisałem wyżej Ale drobny szczegół Ameryki nie odkryłeś Zainteresowani znali odpowiedź 9 minut wcześniej Szkoda, że TVN24 przerwała transmisję, ale sprawa Olewnika była ważniejsza niż "robienie sobie loda przez TVN".
Czyli po zakończeniu "Niani" będzie Mam Talent od 20? A może Hela wtedy wejdzie... ?! No niewiem... nie rozumiem kilku kwastii. Około 19 przeczytałem post na tvnfakty.pl o ramówce TVNu. w Nim np. - SMS we wtorek o 21:30, Mam Talent o 20 itp. Także troche namieszali mi w głowie. Jednak plejada w tych sprawach jest bezkonkurencyjna