Maciek pisze:Ja nie widzĂŞ w tym nic zÂłego, prawdopodobnie zresztÂą doszÂło juÂż do ugody z TVN. Poza tym, to bardzo fajnie zrobiona reklama! :wesoly:
No ja teÂż nie widzĂŞ w tym nic zÂłego. Tylko tak myÂślaÂłem Âże przez to znĂłw Zubi mĂłgÂłby mieĂŚ jakies kÂłopoty no ale to bardzo dobrze Âże doszÂło do ugody miĂŞdzy TVN, a Zubilewiczem. :wesoly: No i mi siĂŞ te reklamy bardzo podobajÂą szczegĂłlnie ta z psem gdy padaÂł deszcz. :wesoly:
Wtedy Zubilewicz był gwiazdą pogody. Teraz... Dno :/ Ma cholernie denerwującą manierę mówienia, robi wszystko od niechcenia. Moim zdaniem sprawia wrażenie szalenie zarozumiałego faceta. 100 razy wolę pogody damskiej załogi - Cegielskiej, Gardias i Popielarskiej.
czerk pisze:
Wtedy Zubilewicz był gwiazdą pogody. Teraz... Dno :/ Ma cholernie denerwującą manierę mówienia, robi wszystko od niechcenia. Moim zdaniem sprawia wrażenie szalenie zarozumiałego faceta. 100 razy wolę pogody damskiej załogi - Cegielskiej, Gardias i Popielarskiej.
Moim zdaniem nadal jest gwiazdą pogody. Bardzo lubię słuchać jak opowiada o różnych miejscach. Tylko prawie zawsze jest tak, że ma mało czasu na opowiadanie.
czerk pisze:Moim zdaniem nadal jest gwiazdą pogody. Bardzo lubię słuchać jak opowiada o różnych miejscach. Tylko prawie zawsze jest tak, że ma mało czasu na opowiadanie.
Pogoda w TVN nie jest po to, by coś opowiadać. To ma być krótka i zwięzła prognoza pogody. W "Wieczorze meteo" można opowiadać i tak naprawdę po to jest ten program w TVN Meteo. Tam Tomasz sprawdza się dobrze, podobnie jak Wasilewski. Oni obaj mają pomysł na ten program. A Omena i Dorota nic do tego programu nie wnoszą, po za mapkami, które nadaje kanał całą dobę. Ale faktem jest, że Tomek S jest mniej żywiołowy jak kiedyś i też go coraz mnie widać. Czym on się w takim razie zajmuje obecnie, skoro na ekranie widać go tam rzadko?!
Może odkopię stary wątek.
Chciałbym pokazać parę zdjęć zza kulis Live'a który był nadawany bodajże 19 września br. spod MOSiRu w Zabrzu. Nadawany był do DDTVN o ile dobrze pamiętam. Przez cały dzień w tedy była pogoda nadawana z Zabrza. Jako ciekawostkę mogę jeszcze dodać że obraz widziany na ekranikach (budynek MOSiRu) był przekazywany bezpośrednio do centrali w Wawie, później dostał gościu znak z centrali że można zaczynać ;>
1.