[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
Re: Taniec z gwiazdami!
5 i 9 edycja były jak dla mnie najgorsze jeżeli chodzi o dobór gwiazd. Jak na razie największe gwiazdy był chyba w 6 edycji.
Największe gwiazdy wystąpily wg mnie w edycjach 2,3,4,6 i 8
Ten skład jak na razie przebija edycję 8,6 i 3
Napisałem od pięciu edycji, chodziło mi o 4 edycję. Faktycznie najgorszy sklad miała 5,7 i 9 edycja 
Cieszę się, że zatańczy Mucha i Urbańska bo to jednak gwiazdy z wyższej półki. Nie znam Kościkiewicza i Urbasia
Zelt też jest już przestarzałą gwiazdą
Marzeniem było by zobaczyć w tym składzie Adamczyka, Górniakową, Bobka czy Ibisza
Gratka 

Cieszę się, że zatańczy Mucha i Urbańska bo to jednak gwiazdy z wyższej półki. Nie znam Kościkiewicza i Urbasia

Według Faktu w TzG ma także wystąpić Iga Wyrwał. No to już gwiazda międzynarodowego formatu
.

Nie wiem, czy to było, ale najnowsze "Party" donosi, że w TzG wystąpi też polski piosenkarz bardzo popularny we Francji - Michał Kwiatkowski
Tele Tydzień pisze: Edward Miszczak zapowiedział na wtorkowej konferencji prasowej że X edycja TzG na pewno nie będzie ostatnią. Pełen skład jubileuszowej edycji zostanie ogłoszony na konferencji pod koniec sierpnia.
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
Plejada zdradziła kolejne nazwisko gwiazdy którą zobaczymy na parkiecie we wrześniu. Z gwiazdami zatańczy Radek Majdan!
http://www.plejada.pl/
http://www.plejada.pl/3,22745,news,1,1, ... tykul.html
http://www.plejada.pl/
http://www.plejada.pl/3,22745,news,1,1, ... tykul.html
Jeśli prawdą jest to co pisano kilka miesięcy temu to licencja TzG jest odnawiana na 3 edycje. Więc skoro TVN nie skończył na IX edycji to będą musieli organizować X, XI i XII edycję. Tylko skąd brać te gwiazdy? Skoro w tej edycji ma jako gwiazda wystąpić zawodowa tancerka i choreograf Urbańska, to może w następnych jako gwiazdy wystąpią Maserak, Herbuś czy Terrazinoziom pisze:Tele Tydzień pisze: Edward Miszczak zapowiedział na wtorkowej konferencji prasowej że X edycja TzG na pewno nie będzie ostatnią. Pełen skład jubileuszowej edycji zostanie ogłoszony na konferencji pod koniec sierpnia.

Nie przesadzaj Jacek-t. Oglądam listę gwiazd X edycji i jest naprawdę imponująca. Więc skoro TVNowi udało się znaleźć po tylu edycjach taką gwiazdorską obsadę to chyba nie będą mieli problemu znaleźć gwiazdy do następnych edycji?
Do tej pory NA PEWNO zobaczymy takie gwiazdy jak:
Grażyna Wolszczak
Zygmunt Chajzer
Marek Kościkiewicz
Natasza Urbańska
Marcin Urbaś
Piotr Zelt
Anna Mucha
Radosław Majdan
Zatem prawie cały męski skład tej edycji jest znany. Brakuje jednego pana. Co do gwiazd kobiecych poznamy jeszcze 3 panie
Pogrubioną czcionką zaznaczyłem gwiazdy bądź osoby bardzo rozpoznawane (przynajmniej przeze mnie). Kiedy usłyszałem nazwiska wiedziałem od razu o kogo chodzi.
W poprzednich edycjach było różnie. Bywało, że znałem tylko 3-4 nazwiska 
Gwiazd w Polsce jest jeszcze mnóstwo, a jak widać te które kiedyś zdecydowanie odmawiały udziału teraz biorą udział w programie. Tak było choćby z Anną Muchą czy Radkiem Majdanem
Może w XI edycji zobaczymy panią Górniak tak obiecywaną?
Grażyna Wolszczak
Zygmunt Chajzer
Marek Kościkiewicz
Natasza Urbańska
Marcin Urbaś
Piotr Zelt
Anna Mucha
Radosław Majdan
Zatem prawie cały męski skład tej edycji jest znany. Brakuje jednego pana. Co do gwiazd kobiecych poznamy jeszcze 3 panie

Gwiazd w Polsce jest jeszcze mnóstwo, a jak widać te które kiedyś zdecydowanie odmawiały udziału teraz biorą udział w programie. Tak było choćby z Anną Muchą czy Radkiem Majdanem

A jeśli par będzie 14?
Owszem, przyznaję że zapowiadany skład tej edycji wygląda wyraźnie lepiej, niż kilku ostatnich. Pytanie tylko. czy nie jest to jednorazowy zryw z okazji jubileuszowej X edycji. Zresztą i te znane gwiazdy zapowiadane w tej edycji, to raczej gwiazdy które miały kiedyś swoje 5 minut, a teraz nieco zapomniane próbują o sobie przypomnieć.mfdtv4 pisze:Nie przesadzaj Jacek-t. Oglądam listę gwiazd X edycji i jest naprawdę imponująca. Więc skoro TVNowi udało się znaleźć po tylu edycjach taką gwiazdorską obsadę to chyba nie będą mieli problemu znaleźć gwiazdy do następnych edycji?
Grażyna Wolszczak
Zygmunt Chajzer
Marek Kościkiewicz
Natasza Urbańska
Marcin Urbaś
Piotr Zelt
Anna Mucha
Radosław Majdan
P.S. Oczywiście zdaję sobie sprawę, ze gwiazdy naprawdę największe i będące aktualnie na topie nie mają absolutnie żadnego powodu by w takich imprezach występować (chyba że jako guest stars) co widać doskonale po zagranicznych edycjach TzG.
Zapowiadane jest 12 par.ziom pisze:A jeśli par będzie 14?
Zastanawiam się, czy w zagranicznych edycjach też biorą udział gwiazdy z tańcem w życiorysie, i jaka jest wokół nich atmosfera, niby mówi się, że taniec nie jest tu najważniejszy, co zapewne najboleśniej odczuje jednak Natasza Urbańska
, ale plotkopodobne portale z reguły "znęcają" się nad taką utanecznioną gwiazdą, najbardziej chyba dostało się Alanowi Anderszowi, który dodatkowo był jeszcze sekowany przez Galińskiego pytaniami w rodzaju "Od którego roku życia tańczysz? Dłużej od Blanki?" czy stwierdzeniami" No, i co powiesz Alan swojemu trenerowi" :? , w następnej edycji na tapecie był Bartek Kasprzykowski, no i teraz Urbańska, która nie musi się ukrywać i tłumaczyć jak Kasprzykowski, bo wszystko jest jasne jak słońce
. Wiadomo, że będzie trochę szumu wokół jej profesjonalizmu i będzie odsądzana od czci i wiary, czy ktoś może wie jak ten temat wygląda w zagranicznych edycjach, bo słyszałam, że tam tańczą wyłącznie absolutni amatorzy, do "tanecznego rozdziewiczenia" jak powiedział Maserak 

po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
Lista 12 par X edycji, podana przez Fakt:
1. Marek Kościkiewicz - Agnieszka Pomorska
2. Zygmunt Chajzer - Blanka Winiarska
3. Radosław Majdan - Iza Janachowska
4. Marcin Urbaś - Kasia Krupa
5. Piotr Zelt - Ania Głogowska
6. Michał Kwiatkowski - Jania Lesar
1. Anna Mucha - Rafał Maserak
2. Natasza Urbańska - Jan Kliment
3. Otylia Jędrzejczak - Michał Godlewski
4. Grażyna Wolszczak - Cezary Olszewski
5. Weronika Rosati - Krzysztof Hulboj
6. Iga Wyrwał - Łukasz Czarnecki
Lepiej być nie mogło
no może poza panną Wyrwał 
1. Marek Kościkiewicz - Agnieszka Pomorska
2. Zygmunt Chajzer - Blanka Winiarska
3. Radosław Majdan - Iza Janachowska
4. Marcin Urbaś - Kasia Krupa
5. Piotr Zelt - Ania Głogowska
6. Michał Kwiatkowski - Jania Lesar
1. Anna Mucha - Rafał Maserak
2. Natasza Urbańska - Jan Kliment
3. Otylia Jędrzejczak - Michał Godlewski
4. Grażyna Wolszczak - Cezary Olszewski
5. Weronika Rosati - Krzysztof Hulboj
6. Iga Wyrwał - Łukasz Czarnecki
Lepiej być nie mogło

Liczą się tylko Fakty.
Najbardziej podoba mi się para Urbaś&Krupa i mam nadzieję, że tanecznie również mnie nie zawiodą, emocji bez wątpienia można się spodziewać po parach Mucha&Maserak i Majdan&Pomorska, Wyrwał raczej długo nie potańczy, tak mi się wydaje, podobnie chyba Jędrzejczak, Chajzer, Rosati i Urbańska, poza tym ciekawa jestem niespodzianek w tej jubileuszowej edycji :tanczy:
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
Myślę że pierwsi do wylotu to Wyrwał z Czarneckim i Kościkiewicz z Pomorską, oboje nie będą chyba mistrzami parkietu, Kościkiewicz pierwszy na lodzie wyleciał, sztywny jak kołek. Rosati ma farta, trafiła na mistrza Hulboja, tragedii chyba nie będzie. Mucha chyba będzie jechała show, a nie tańcem, więc do półmetku dojdzie. Urbańska zawodowiec i Michał Kwiatkowski - z super partnerką Janją mogą dojść daleko. Michał młody, muzykalny chłopak, z ruchem chyba też nie ma problemu - trzymam kciuki : ) Od Blanki widać szczęście się odwróciło, ale cóż, nie można mieć wiecznie najlepszych partnerów. Otylia - kawał żywej baby, raczej będzie się trzymać przez sympatię. Zelt z Głogowską mogą tworzyć miły duet. Zapowiada się interesująca edycja 

Liczą się tylko Fakty.