Dziśśś...po godzinie 11.30 red.Jarosław prowadzi serwis, a pani red.Katarzyna(w roli prowadzącej) odprowadza gościa Agnieszkę Dygant do wyjścia. Oczywiście, Jarek dostaje od Kasi minusy za:- brak krawata..i za to,że nie czyta dokładnie z kartki i przeinacza.Jarek na swoją obronę mówi,że "już tak ma :tanczy: Nie mam nagrania
ten gosc jest niesamowity ma w sobie cos ja dopiero niedawno go zauwazylam ale teraz jestem nim oczarowana ma w sobie chyba jakis magnes, na mnie dziala baaaaaaaaardzo ;p jest cudny
Wróci 1 października chyba. I tak ma długi urlop, bo miesiąc temu był w Mołdawii, na początku roku też gdzieś wyruszał. No i teraz 3 tygodnie. :rozglada:
Pojawia się za to w TVN Style, w najnowszym programie ''33 niezapomniane metamorfozy''.
Ciężko będzie komukolwiek wrzucić video, bo trzeba by się nieźle nagimnastykować, aby pociąć ten filmik i dać samego Jarka. Warto natomiast obejrzeć cały cykl. Może jest też na Plejadzie, a jeśli nie, to będzie pewnie jeszcze kilka razy powtarzany w tym tygodniu.