Dość miała krótkich włosów i postanowiła to zmienić.- Od dwunastu lat nie miałam długich włosów. Już nie pamiętam jak wyglądałam wówczas. Ale zapuszczam. Na razie pozbyłam się refleksów i wracam do swojego koloru. Mam nadzieję, że wytrwam w tym zapuszczaniu. Przyznam, że proste to nie jest, ale radzę sobie jak mogę – powiedziała dziennikarka. Jesteśmy bardzo ciekawi jak będzie wyglądała. Też nie pamiętamy...
Przed Beti pracowity weekend. Jutro o 9:20 będzie gościem "Poranka" i opowie o "Mistrzu Mowy Polskiej" później "Fakty" i "24 godziny". W niedzielę również Beata w tych dwóch pozycjach.
21 maja br. w Liceum Ogólnokształcącym im. Powstańców Śląskich w Radzionkowie odbyły się warsztaty dziennikarskie, które poprowadzili: gość specjalny - Pani Beata Tadla
W miłej i niecodziennej atmosferze upłynął czas czwartkowego spotkania (27 sierpnia) w nowootwartym Salonie Clarks w Złotych Tarasach w Warszawie. Kameralny pokaz uświetniły swoją obecnością dziennikarki Odeta Moro i Beata Tadla, aktorki Olga Borys i Katarzyna Żak oraz projektantki Natalia Jaroszewska, Marianna Tomaszko oraz Marta Ruta.
Przypominam, jeżeli Beata Tadla ma otrzymać tytuł "Mistrz Mowy Polskiej" należy wysłać SMS o treści TYP MMP BT pod numer 73880 (3,66zł z VAT). Można też zagłosować na stronie www.mistrzmowy.pl.
Głosowanie trwa do 20 września (niedziela).
Zastanawiam się z kim pojawi się na tej uroczystej gali?