Dziśś...Beata z Jarkiem stwierdzili, że skoro obydwoje mieszkają na Gocławku to będą jeździli do pracy jednym autem. Będzie taniej. Po jakimś czasie Beata dodała, że na przeciwko niej mieszka Monika Olejnik, którą też mogą zabierać ze sobą. :rozglada: Doszli do wniosku, że w tym wypadku wynajmą busik :tanczy:
Kilka minut po 8:20 Jarek mówił o Beacie i albumie w którym są właśnie te zdjęcia powyżej. Czytał również wypowiedz z tego albumu i można dowiedzieć się o pewnej i wcześniej nieznanej ciekawej sprawie. Jak ktoś ma filmik to proszę.
Całkowicie zgadzam się z panem Radosławem K. - dodatkowa fałdka na brzuszku Betti może tylko dodać jej uroku :plus: ( chociaż mogę to oglądać wyłącznie oczami wyobraźni :ech: )
A swoją drogą , Beata wygląda na taką spokojną i zrównoważoną, wiedzącą , czego chce - nie spodziewałem się po niej takiego szaleństwa z tym pierwszym małżeństwem
epsztajnek pisze:Całkowicie zgadzam się z panem Radosławem K. - dodatkowa fałdka na brzuszku Betti może tylko dodać jej uroku :plus: ( chociaż mogę to oglądać wyłącznie oczami wyobraźni :ech: )
A swoją drogą , Beata wygląda na taką spokojną i zrównoważoną, wiedzącą , czego chce - nie spodziewałem się po niej takiego szaleństwa z tym pierwszym małżeństwem
Też się z tym zgadzam, Beata jest piękną kobietą. Tez sie nie spodziewałem, że tak postąpiła kiedyś z tym ślubem. Jestem mocno zaskoczonym.