Monika Olejnik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Ja nawiÂązaÂłem do wczeÂśniejszego posta faustusa i wypowiedziaÂłem swojÂą opiniĂŞ na temat tego programu(odmiennÂą zdecydowanie niÂż doktorka)

Nie musisz mi t³umaczyæ kto prowadzi³ program Kropka nad i... Co do TVN to by³em Jego wiernym fanem do czasów Fuzji FAKTÓW TVN i TVN24 i odej¶ciu Lisa i Olejnik.
Wtedy zaczê³o siê pieprzytÌ ca³kowicie a nawet jak ju¿ zaczyna³o byÌ dobrze to znów wszystko partaczyli.(Anitka czy jeszce inne sprawy) Myœlê, ¿e lis po prostu musia³ odejœÌ bo nie da³ by sob¹ manipulowaÌ i zgadzaÌ siê aby ca³a wa³adza by³a w rêku tvn24. Jak nie w lutym to w kwietniu czy czerwcu lub kiedy ruszy³o nowe studio. To by³o nieuchronne i to musia³a siê staÌ i ja sam ssobie zadaje pytanie kto mo¿e byÌ nastêpny do zwolnienia. :?:
WidaÌ, ¿e ju¿ ca³kowicie nie maj¹ ¿adnych planów i strategii rozwoju a nowe pomys³y im siê ju¿ dawno wyczerpa³y. Zacz¹³ panowaÌ wrzeobecny nepotyzm i grafik w du¿ej czêœci jest ustalany wed³ug tego sposobu. :twisted: :twisted: :twisted:
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Ale ok. To byÂło do faustusa.

Co do TVN to twierdze podobnie jak Ty Michosie.W³¹œnie ogl¹da³em Fakty popo³udniowe i po zje¿dzie kamery a¿mi siêsmutno zrobi³o jak zobaczy³em ponownie Jêdrzejowsk¹. Znów siê pojawi o 17.30. Tam ju¿ nie ma tego co kiedyœ, gdy Jakub Porada, Krzysiek Ziemiec czy Danka Kondratowicz siê wymieniali dy¿urami. Prawdziwi dziennikarze.
A Piotrka Marciniaka oglÂądajÂąc, widze Âże chÂłopak siĂŞ dusi w caÂłej tej sytuacji. DziÂś wspomniaÂł o Ks. Jerzym PopieÂłuszko:"Dobro zÂłem wspieraj..."

Od pocz¹tku ¿le ca³¹ t¹< fuzjê> widzia³em
DziÂś w
TVN24 po Pochanke i Rymanie- wykreowane przez samÂą Grupe TVN gwiazdy pozostaÂło niewiele
ze skÂładu poczÂątkowego. Czyli przypomnijmy:

Anita Werner i Beata Borocka(+)
Piotr Marciniak i Danuta Kondratowicz
Justyna Pochanke i Bogdan Rymanowski
Krzysztof Ziemiec(+)i Iwona Kutyna(+)
Jakub Porada i Marta Kuligowska
Ostatnio zmieniony wtorek 19 paź 2004, 17:14 przez tobi, łącznie zmieniany 1 raz.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

tobi pisze:A co do przyja¿ni. to mo¿e nie sama przyja¿ù, ale ciekawi mnie jak Olejnik po tak nie dawnej w sUmie zmianie pracodawcy, a zreszto pod wzglêdem radia to bez zmian, mo¿e tak szybko wskoczyÌ do TVP i j¹ firmowaÌ uœmiechaj¹c siê i pokazuj¹c jak tam ciep³o i dobrze.
Jest taka m¹dra ³¹ciùska sentencja: Pecunia non olet.......
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Mimo Âże studiuje kierunek humanist to szczĂŞÂśliwie ominĂŞÂła mnie Âłacina. Szukam w necie..........
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Szukajcie a znajdziecie :twisted: :D :D
Ewentualnie skorzytaj ze SÂłownika wyrazĂłw obcych - na pewno bĂŞdzie tam takiz wrot :twisted:
A sama Âłacina jest wspaniaÂła. Moim zdaniem powinna byĂŚ obowiÂązkowa w liceach ogĂłlnoksztaÂłcÂących. :twisted:
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

do tobi:
I bojĂŞ siĂŞ, Âże nastĂŞpna moÂże byĂŚ Anitka. :cry: :cry: :cry:
Tylko pochanke i ryman idÂą zawsze razem. :twisted: :twisted: :twisted: [/quote]
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Pecunia non olet.......
oszczĂŞdze ci szukania :) PieniÂądze nie Âśmierdza ;)
Android <3
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Kamuii, a ja tak chcia³em podrêczyÌ Tobiego, chocia¿ móg³ ju¿ znaleŸÌ. Ale nie martwcie siê, szykujê specjalnie dla Was przyspieszony kurs ³aciny klasycznej. :twisted: :twisted:
JeÂżeli mnie pamiĂŞc nie myli. to tÂłumaczyÂłem juÂż ÂŁukaszowi zasady skÂładni zdania ÂłaciĂąskiego. WiĂŞc moÂże na poczÂątek deklinacje?
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

doktorku, to ja poprosze przyspieszony kurs scs jezeli moÂżna :D :arrow:
tobi
Zbanowany
Zbanowany

michos pisze:do tobi:
I bojĂŞ siĂŞ, Âże nastĂŞpna moÂże byĂŚ Anitka. :cry: :cry: :cry:
Tylko pochanke i ryman idÂą zawsze razem. :twisted: :twisted: :twisted:
Bo Oni sÂą wspierani przez wÂładze [ czyt.TVN] i w nich wkÂładane sÂą inwestycje. Takie osoby jak Piotr Marcinaik, Jakub Porada czy Krzysztof Ziemiec i Kondratowicz z KuligowskÂą sÂą nie doceniani. MajÂą takÂą KalczyĂąskÂą ktĂłra na zawoaÂłanie bedzie peÂłniĂŚ dyÂżur przez jak trzeba bĂŞdzie 7 dni non-stop. W ogĂłle nie trzeba byĂŚ kimÂśwjÂątkowyn Âżeby odkry.ĂŚ co tam siĂŞdzije po kaÂżdym odejÂściu-zwolnieniu.

Wszystko prĂłbuja wieczorem naprawiĂŚ jednym- Jedynym Magazynem24GODZINY, przyznam Âże rozmowa ze Stefanem Bratkowskim mnie urzekÂła.
tobi
Zbanowany
Zbanowany

tobi pisze:Nie wiem jak WY? ale Ja odnosze wraÂżenie, Âże w TVP Monika jakby spowaÂżniaÂła i przestaÂła przerywaĂŚ jak zaczaÂł ktoÂś zanudzaĂŚ czy Âżartowac jak to bywaÂło w Kropka nad i.... Pewnie dlatego, Âże to TVP. No i stroje, rzeczywiÂście wyjÂątkowo nie casualne.A le ogĂłlnie wydaje mi sie, Âże program zaczyna wychodziĂŚ. Nawet grafika powoli m siĂŞ przypasowuje.
tobi
Zbanowany
Zbanowany

kamuii pisze:
Pecunia non olet.......
... PieniÂądze nie Âśmierdza ;)

dziĂŞki Kamuiii. Jednak pomimo wszystko co siĂŞ wypisuje o Monice to ja nie wierze [albo nie chce wierzyĂŚ] Âże tylko dla Tego Monika O. tak raptownie polUbiÂła TVP i Âże tylko dla- bÂądÂż przez pieniÂądze.SwojÂą drogÂą Doktorze to nierozumiem Twojej niechĂŞci do Moniki? Chyba CiĂŞÂżle zrozumiaÂłem. PrzecieÂżto TVP hello!.

Owszem mo¿liwe,¿e praca wymusi³a na niej lepszy, a przynajmniej bardziej ³agodny stosunek. ale ja tam wole jej podejœcie ni¿ Lisa. I mimo wszystko Ceniê j¹ za upartoœÌ [ dziennikarstwo ma sie rozumieÌpo pierwsze] i ¿yczê aby jak najszybciej wróci³a do formy z Kropki nad i...
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

tobi pisze: dziĂŞki Kamuiii. Jednak pomimo wszystko co siĂŞ wypisuje o Monice to ja nie wierze [albo nie chce wierzyĂŚ] Âże tylko dla Tego Monika O. tak raptownie polUbiÂła TVP i Âże tylko dla- bÂądÂż przez pieniÂądze.SwojÂą drogÂą Doktorze to nierozumiem Twojej niechĂŞci do Moniki? Chyba CiĂŞÂżle zrozumiaÂłem. PrzecieÂżto TVP hello!.

Owszem mo¿liwe,¿e praca wymusi³a na niej lepszy, a przynajmniej bardziej ³agodny stosunek. ale ja tam wole jej podejœcie ni¿ Lisa. I mimo wszystko Ceniê j¹ za upartoœÌ [ dziennikarstwo ma sie rozumieÌpo pierwsze] i ¿yczê aby jak najszybciej wróci³a do formy z Kropki nad i...
Oj Tobi, Tobi... A czy ja gdzieÂś powiedziaÂłem, Âże nie lubiĂŞ Moniki Olejnik? No fakt, mam kilku innych idoli, ale teÂż trudno nie przynaĂŚ monice grand prix w kategorii Rozmowy z politykami.
PS zapewniam, Âże na pewno i tak z wiĂŞkszoÂściÂą ludzi z TVP juÂż wczeÂśniej siĂŞ przyjaÂźniÂła. OdchodzÂąc z TVN-u na pewno nie zerwaÂła kontakĂłw z Lisem, Miecugowem etc. OdchodzaĂŚ wczeÂśniej z TVP i Radiowej TrĂłjki teÂż nie zerwaÂła tamtych znajomoÂści. MogĂŞ z czystym sumieniem powiedzieĂŚ, Âże dziennikarze to jedna "banda" (przepraszam za sÂłowo :P ), ktĂłra tylko na antenie rywalizuje ze sobÂą.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Kamuii, a ja tak chciaÂłem podrĂŞczyĂŚ Tobiego,
sorry juÂż wiĂŞcej nie bĂŞde :oops:

a tu coÂś dla fanĂłw moniki :) http://gala.onet.pl/1,1195034,1,gwiazdy.html
Obrazek
Android <3
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

Wygl¹da na tym zdjêciu strasznie. Ale dziêki za stronê wywiadu, bo przypadkowo przeczyta³em, ¿e jej ulubion¹ ksi¹¿k¹ jest "Erystyka, czyli sztuka prowadzenia sporów", któr¹ w³aœnie zamówi³em (wydaje mi siê ciekawa). :D
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
ODPOWIEDZ