[TVN] You Can Dance - Po prostu tańcz!

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

mfdtv4
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: You Can Dance - Po prostu tańcz!

Post autor: mfdtv4 »

Na pudelku twierdzą, że jeżeli Mucha wygra X edycję TZG to ma miejsce w jury YCD jak w banku. Jest też mowa o Dodzie... Gdyby ta druga pani zasiadła w jury to było by to dla mnie drugie GTNL... A tego chyba nie chcemy? :nie:
kamilkomentuje
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: kamilkomentuje »

Chociaż fakt faktem ze doda byłaby możliwą następczynią Weroniki. Spór z TVP a więc... zapowiada się ciekawie. Chociaż dalej sadze że zasiądzie Mucha. Jest wygadana i to włąsnie taka osoba powinna zasiasc na tym miejscu.
tvn - wiosną programowo najlepszy.
mfdtv4
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Wg mnie Doda nie zgodzi się na jurorowanie w YCD. Będzie to Mucha, albo Nataszka. Zobaczymy kto wygra TZG.
Faktomaniak
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Faktomaniak »

Pogłoski o końcu formatu sa mocno przesadzone., tym bardziej że rozpoczynają się castingi do V edycji
Już w grudniu mają się odbyć pierwsze castingi do piątej edycji programu "You Can Dance - Po prostu tańcz!" emitowanego w na antenie TVN-u - ustalił portal Wirtualnemedia.pl. Nieznane są jeszcze ich dokładne daty oraz lokalizacje.

Po raz pierwszy przy piątej edycji talent show przesłuchania będą rozłożone w dłuższym okresie czasie, część castingów odbędzie się w grudniu, a reszta w styczniu przyszłego roku. Zostaną one zorganizowane w pięciu miastach. Przed poprzednimi wiosennymi seriami programu wszystkie castingi odbywały się w styczniu, a odstępy między nimi były 2-3 dniowe.

Piąta edycja "You Can Dance" będzie emitowana w TVN-ie wiosną 2010 roku. Program prowadzić będzie Kinga Rusin, a w jury zasiądą: Agustin Egurolla i Michał Piróg oraz trzecia osoba, która zajmie miejsce Weroniki Marczuk - Pazury. Na razie stacja nie informuje, kto to będzie.

"You Can Dance - Po prostu tańcz!" zadebiutował na antenie TVN-u we wrześniu 2007 roku. Ostatnia, czwarta edycja programu, emitowana wiosną br. miała średnio 2,51 mln widzów przy udziale w rynku wynoszącym 19,59 proc. (dane AGB Nielsen Media Research dla Wirtualnemedia.pl).
Źródło ; Wirtualnemedia
NOWA ERA W TVN
marek110
Początkujący
Początkujący

Post autor: marek110 »

YCD będzie na 100%...Kuba Wojewódzki potwierdził to w programie "Mam Talent"
DJ Ice
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: DJ Ice »

O tym, że będzie na 100% wiadomo od momentu kiedy TVN oficjalnie to ogłosił.
Nie jest ważne w życiu, żeby nie upaść, ale żeby podnieść się po każdym upadku
Isadora
Bywalec
Bywalec

Post autor: Isadora »

mfdtv4 pisze:Wg mnie Doda nie zgodzi się na jurorowanie w YCD. Będzie to Mucha, albo Nataszka. Zobaczymy kto wygra TZG.
Mucha wygra, dostanie Kulę i Merca, a Natasza na otarcie łez - stołek jurora w YCD :lol2:
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
kamilkomentuje
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

a też obstawiam Nataszke jako jurora. Na pewno lepiej się na tym zna, po za tym jesli wygra TzG to awans ma w kieszeni ;)
mfdtv4
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Chodzą pogłoski, że oprócz Nataszy bądź Muchy ma być jeszcze czwarta jurorka. Pod uwagę brana jest Ania Przybylska. To by się dobrze zgrało z jej rolą w Klubie Szalonych Dziewic :)
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Wydaje mi się, że jury powinno być sprofesjonalizowane. 3 osoby znające się na tańcu - tyle. Po co dawać kogoś żeby słodził uczestnikom. Przyszli do programu, żeby walczyć a jurorzy są po to by wytykać im błędy, chwalić, ganić i motywować do poprawy. A nie przez cztery edycje Pazura Pięknie podobaly mi sie omocje, ktore przekazlas. to było straszne.
podmark
Bywalec
Bywalec

Post autor: podmark »

mfdtv4 pisze:Chodzą pogłoski, że (...) ma być jeszcze czwarta jurorka. Pod uwagę brana jest Ania Przybylska.
Nie po to Przybylska odmówiła jurorowania w "Mam talent", żeby przyjmować propozycję w YCD. Jak sama powiedziała kilka miesięcy temu w wywiadzie: "nie czuje się na siłach oceniać innych". Tyle w temacie tych plotek ;)

Niektórzy chyba są biorą pod uwagę tylko Muchę i Urbańską. Żebyście się nie zdziwili, jak nie zobaczycie żadnej z tych pań w jury :tanczy:
Isadora
Bywalec
Bywalec

Post autor: Isadora »

podmark pisze: Niektórzy chyba są biorą pod uwagę tylko Muchę i Urbańską. Żebyście się nie zdziwili, jak nie zobaczycie żadnej z tych pań w jury :tanczy:
Ja zupełnie nie biorę pod uwagę tych pań w jury YCD :x , więc się nie zdziwię, ale jak już ich na pewno tam nie zobaczę to jak się ucieszę :lol2:
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
Pawlous
Początkujący
Początkujący

Post autor: Pawlous »

Ja bym chciał Mandarynę. Dziewczyna zna sie troche na rzeczy, jest medialna, nieco kontrowersyjna... Natasza też się nadaje, ale Muchy bym w roli jurora nie strawił. Dość mam lansowania przytępawych celebrytów nieznających się na rzeczy w jury programów rozrywkowych
kamilkomentuje
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Jeśli miałbym wybierać , zdecydował bym się na warian czteroosobowy, a w nim Natasza i np. Mandaryna :) Bylo by Ciekawie ;P
kamilkomentuje
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Nawiasem mówiąc , w telewizji emitowane są spoty, reklamujące castingi do V edycji YCD :)
ODPOWIEDZ