A to akurat wiedziałemJacek-t pisze:Książka nosi tytuł: "Pokolenie 89, czyli Dzieci PRL-u w Wolnej Polsce"

Moderator: Łukasz
A to akurat wiedziałemJacek-t pisze:Książka nosi tytuł: "Pokolenie 89, czyli Dzieci PRL-u w Wolnej Polsce"
Piła jeszcze herbatę oprócz wodyNika pisze:A coś szerzej?Co ona tam u Was robiła, poza piciem wody oczywiście?! No, i jak to się stało, że akurat gościła w Twojej szkole?! :> (wiem, wścibska jestem)
Trzymam właśnie książkę w rękach - jest super! Na prawdę polecam i dziś zaczynam ją czytać. Takiego czegoś jeszcze w Polsce nie byłoqueen ana pisze:Jarek z Kasią rozmawiali dziś o książce Beaty. Jarek powiedział,że spróbuje zaprosić Becię na weekend to sobie jeszcze porozmawiają
Nie zapomnij najpierw skorzystać z WC, bo w trakcie lektury może być katastrofa :>piotrek888 pisze:dziś zaczynam ją czytać. Takiego czegoś jeszcze w Polsce nie było
A to nawet nie było śmieszne, może nie miałoepsztajnek pisze: Nie zapomnij najpierw skorzystać z WC, bo w trakcie lektury może być katastrofa :>
Ocenisz sam ja sobie nie przypominam takiej książki w Polsce.epsztajnek pisze:A tak na poważnie - wiesz, że bardzo lubię i cenię Beatę, ale - zachowajmy wszelkie proporcje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości