Moderator: Łukasz
Dobra. Ale w takim razie prosze porównaj mi zasięg TVN do zasiegu TVP1? Wychodzi dość duża róznica. Kolejna sprawa - Plabania czy Klan jest serialem co tu mówić - staromodnym. Niczego nowego, ciagle tylko tzw. reakcja łańcuchowa: romans -> zaręczyny -> ślub -> wzajemna miłość -> kłotnie -> rozwody.mfdtv4 pisze:Nie wiem ile masz kamilu lat ale mniejsza o to. Klan osiągaj już w pierwszym roku emisji po 6 - 8 mln, to samo M jak Miłość, które już po trzech latach emisji osiągnęło 12 mln! I nie są wcale reklamowane. Są lubiane. Co do BrzydUli to nie można jej porównywać z innymi tasiemcami. Serial jest bardzo dobry przyznam szczerze. Bardzo lubię Violkę, Pshemka i Pauline. Świetnie zagrane postacie. Sama Ula nie budzi we mnie emocji, na tle innych postaci jest nijaka. :nie:
Od nowego sezonu jest wykorzystywana fasada innego budynku w Warszawie. Wcześniej to był Norway house.mfdtv4 pisze:Mam takie pytanie do wiernych fanów serialu. Bo w dzisiejszym odcinku zauważyłem, że Viola wychodząc z pracy wychodziła z zupełnie innego budynku. Tak mi się wydaje. Tutaj były schodki wysokie a poprzednio chyba nie było schodków, albo było ich niewiele. Czy ktoś może rozwiać moje wątpliwości?
No wiesz... mnie tam szkoda. Bardzo się przywiązałem do tego serialu. Chociaż z drugiej strony ciekaw jestem co będzie z Majką...mfdtv4 pisze:Dla mnie nie ma to większego znaczenia, ale poprzednia była bardziej taka hmmm bajkowa...
Dobrze, że zostały tylko 3 tygodnie z Ulą!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości