Najlepszy portal internetowy :)
Moderator: Łukasz
Najlepszy portal internetowy :)
KtĂłry wolicie portal internetowy?
Ja zagÂłosowaÂłam za Onetem, niedawno w Bilansie byÂła informacja, ze Onet wybiera 76% internautĂłw.
Na Gieldzie drzewa nie rosną do nieba. =D
Co by to było za życie, gdyby nie było Bilansu?
oraz Firmy i Portfela.
http://www.gpw.pl
oraz Firmy i Portfela.
Onet najgÂłupszy!
PrawdÂą jest, Âże jak wieÂśniak przychodzi do kafejki to co? Onet! i nic wiĂŞcej, to jest najbardziej wieÂśniarski portal dla samych burakĂłw niestety
Wirtualna Polska jest pierwszym polskim portalem. Istnieje od 1995 roku - wtedy to pracĂŞ w portalu zaczynaÂły 4 osoby, dziÂś pracuje tam kilkaset osĂłb.
WP posiada zaraz po Google najlepszÂą polska wyszukiwarkĂŞ internetowÂą [test KomputerÂŚwiata 12.05.2004] a wyszukiwarka onetu jest aÂż na 7 miejscu!
WP posiada najlepszy polski komunikator internetowy [WP Kontakt],
nalepszy - bo zaj¹³ 1 miejsce w teœcie Komputer Œwiat, a Onet gdzieœ prawie na koncu by³ z jakimœ staroœwieckim komunikatorem.
Poczta na Onecie jest niesprawna i niektĂłre polskie firmy pÂłatnych maili nie przyjmujÂą do rejestracji osĂłb z mailem onetowskim.
Wirtualna Polska jest pierwszym polskim portalem. Istnieje od 1995 roku - wtedy to pracĂŞ w portalu zaczynaÂły 4 osoby, dziÂś pracuje tam kilkaset osĂłb.
WP posiada zaraz po Google najlepszÂą polska wyszukiwarkĂŞ internetowÂą [test KomputerÂŚwiata 12.05.2004] a wyszukiwarka onetu jest aÂż na 7 miejscu!
WP posiada najlepszy polski komunikator internetowy [WP Kontakt],
nalepszy - bo zaj¹³ 1 miejsce w teœcie Komputer Œwiat, a Onet gdzieœ prawie na koncu by³ z jakimœ staroœwieckim komunikatorem.
Poczta na Onecie jest niesprawna i niektĂłre polskie firmy pÂłatnych maili nie przyjmujÂą do rejestracji osĂłb z mailem onetowskim.
Re: Onet najgÂłupszy!
No... fajnie jest wiedzieĂŚ jak oceniajÂą Cie ludzie poznajÂąc twoje "internetowe upodobania". To jestem burakiem... hmmm.Anonymus pisze:PrawdÂą jest, Âże jak wieÂśniak przychodzi do kafejki to co? Onet! i nic wiĂŞcej, to jest najbardziej wieÂśniarski portal dla samych burakĂłw niestety.
Ta wspania³a WP ci¹gle ma jakieœ k³opoty, upada, brzydka strona g³ówna, podstrony te¿, nieczytelne komentarze, dziwne 'maniery' dodawania newsów (pogrubianie i powiêkszanie niekórych wyrazów np. w newsach muzycznych). Jest po prostu nieprzyjemna. Mo¿e to, ¿e jest pierwszym portalem to jeszcze ludzi przy niej trzyma.
Tak samo interia. A onet ma ÂładnÂą szatĂŞ graficznÂą, swĂłj styl, fajne fora/system komentarzy etc.

Zgadza siĂŞszymcio9 pisze:No... fajnie jest wiedzieĂŚ jak oceniajÂą Cie ludzie poznajÂąc twoje "internetowe upodobania". To jestem burakiem... hmmm.Anonymus pisze:PrawdÂą jest, Âże jak wieÂśniak przychodzi do kafejki to co? Onet! i nic wiĂŞcej, to jest najbardziej wieÂśniarski portal dla samych burakĂłw niestety.
Ta wspania³a WP ci¹gle ma jakieœ k³opoty, upada, brzydka strona g³ówna, podstrony te¿, nieczytelne komentarze, dziwne 'maniery' dodawania newsów (pogrubianie i powiêkszanie niekórych wyrazów np. w newsach muzycznych). Jest po prostu nieprzyjemna. Mo¿e to, ¿e jest pierwszym portalem to jeszcze ludzi przy niej trzyma.
Tak samo interia. A onet ma ÂładnÂą szatĂŞ graficznÂą, swĂłj styl, fajne fora/system komentarzy etc.

Na Gieldzie drzewa nie rosną do nieba. =D
oraz Firmy i Portfela.
oraz Firmy i Portfela.
Mam nadziejĂŞ, Âże Anonymus nie obrazi siĂŞ, Âże mu zmieniÂłem temat posta i dorzuciÂłem Gazeta.pl.
Ja Onet odwiedzam tylko dla tamtejeszych dzia³ów prasowych. Mam na myœli "Galê", "Vivê" - czasami mo¿na tam znaleŸÌ jakiœ wywiad z kimœ z TVN. Jeœli chodzi o wyszukiwarki to korzystam z Wp.pl - g³ównie dla wyników, ale te¿ dla "ludzików", WP-Hita i przejrzystoœci. A na Interii mam poczte - niezawodna, ³atwa w obs³udze, ma³o spamu. Natomias "Gazeta.pl" ma nalepszy dzia³ informacji, co zrozumia³e.
Zawsze jest co poczytaĂŚ - no i Forum majÂą fajne. 

Ja Onet odwiedzam tylko dla tamtejeszych dzia³ów prasowych. Mam na myœli "Galê", "Vivê" - czasami mo¿na tam znaleŸÌ jakiœ wywiad z kimœ z TVN. Jeœli chodzi o wyszukiwarki to korzystam z Wp.pl - g³ównie dla wyników, ale te¿ dla "ludzików", WP-Hita i przejrzystoœci. A na Interii mam poczte - niezawodna, ³atwa w obs³udze, ma³o spamu. Natomias "Gazeta.pl" ma nalepszy dzia³ informacji, co zrozumia³e.

Tak, zgadzam siĂŞ, choĂŚ nie zaprzeczam, Âże wyszukiwarke faktycznie maja dobra. Z tvn..personal.pl na czoÂłowych miejscach.Sylwia pisze:Zgadza siĂŞszymcio9 pisze:No... fajnie jest wiedzieĂŚ jak oceniajÂą Cie ludzie poznajÂąc twoje "internetowe upodobania". To jestem burakiem... hmmm.Anonymus pisze:PrawdÂą jest, Âże jak wieÂśniak przychodzi do kafejki to co? Onet! i nic wiĂŞcej, to jest najbardziej wieÂśniarski portal dla samych burakĂłw niestety.
Tak samo interia. A onet ma ÂładnÂą szatĂŞ graficznÂą, swĂłj styl, fajne fora/system komentarzy etc., najpierw niech WP splaci swoje 26 mln. (zÂł.) dÂługi jezeli dobrze pamiĂŞtam sume. Zrobi lepszÂą szate graficznÂą, to wtedy pogadamy.
DziĂŞkuje, teraz zagÂłosowaÂłem - oczywiÂście na gazete.ÂŁukasz pisze: Mam nadziejĂŞ, Âże Anonymus nie obrazi siĂŞ, Âże mu zmieniÂłem temat posta i dorzuciÂłem Gazeta.pl.
Pozdrawiam, Filip
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
OdnoÂśnie onetu
Jak wam siĂŞ podoba nowa strona onetu tzn.jej wyglÂąd
Mi siĂŞ stara wersja bardziej podobaÂła
http://www.onet.pl/

Jak wam siĂŞ podoba nowa strona onetu tzn.jej wyglÂąd

Mi siĂŞ stara wersja bardziej podobaÂła

http://www.onet.pl/