[TVN/Travel Channel] Kobieta na krańcu świata
Moderator: Łukasz
Re: Kobieta na krańcu świata - program Martyny Wojciechowskiej
Tak, program naprawdę fajny. Lekki, miło się go ogląda w niedzielne popołudnia. A odcinek ze słoniami był po prostu genialny 

TVN w czasie emisji jest na 4 miejscu także jestem ciekawy czy w listopadzie pora może sie zmienić. Nie mówię o jakiś dużych zmianach jak zmiana dnia, ale godzine np. z 15:30 na powiedzmy 13. Ramówkę na listopad powinniśmy poznać w przyszłym tygodniu i wszystko się okaże.
A dzisiejszy odcinek bardzo dobry jak i poprzednie. Kolejna część tego odcinka za tydzień. W sumie ma być 10 epizodów, a słyszałem kiedyś, że Martyna odwiedziła 8 miejsc. To by wskazywało, że jeszcze jakiś odcinek będzie w 2 częściach.
A dzisiejszy odcinek bardzo dobry jak i poprzednie. Kolejna część tego odcinka za tydzień. W sumie ma być 10 epizodów, a słyszałem kiedyś, że Martyna odwiedziła 8 miejsc. To by wskazywało, że jeszcze jakiś odcinek będzie w 2 częściach.
-
- Zbanowany
- Kontakt:
Raczej tak. Jeden z epizodów będzie podzielony na 2 czesci. Ostatnie odcinek naprawdę Bardzo fajny, na prawdę dziwię sie tym co nie golądają tego programu. I dziwię się TVP ze takich programów/dokumentów nie robi ( w końcu jest telewizją publiczną która ma swoje misje, i POWINNA je wykonywać) a zamikast nich wkłada chłam typu "Tancerze", "Fort Boyard" czy "Kocham Cię Polsko! " Wrrr 

tvn - wiosną programowo najlepszy.
No przecież na TVP2 był emitowany chociażby program "Boso przez świat". Formuła podoba, ale niestety pan Cejrowski bardzo mnie zawiódł swoim zachowaniem i postawą, którą ostatnio prezentuje. Nie wiedziałem, że tak inteligentna osoba, może być jednocześnie ograniczona.
Szkoda mi tej dziewczyny, która została zmuszona do małżeństwa

-
- Zbanowany
- Kontakt:
O tym własnie mówie. I według mnie jednym takim programem wcle nie stają się prawdziwą publiczną tv. Tak trzymać TVP, tak trzymaćPemol pisze:No przecież na TVP2 był emitowany chociażby program "Boso przez świat". Formuła podoba, ale niestety pan Cejrowski bardzo mnie zawiódł swoim zachowaniem i postawą, którą ostatnio prezentuje. Nie wiedziałem, że tak inteligentna osoba, może być jednocześnie ograniczona.

Wczoraj został wyemitowany ostatni odcinek progrmu, zresztą bardzo udany. Większość reportaży była naprawdę fajna i oglądało się je z przyjemnością. Najgorszy według mnie był odcinek z kobietą kowbojem, ale to tylko moje zdanie. Czekam na kolejne tego typu produkcje TVNu ;]
Wiadomo coś o kontynuacji programu?
-
- Zbanowany
- Kontakt:
A co powiecie na program pt. Mężczyzna na krańcu świata ?
Potem Dziecko na krańcu świata
??

Myślę, że największą widownię (zwłaszcza wśród facetów) miałaby seria "Teściowa na krańcu świata"... 

-
- Zbanowany
- Kontakt:
Hah
Zdecydowanie Cię popieram
Chciałbym jednak, aby nawet kilka takich programów, w niedzielne popołudnia na TVNie znalazło swoje miejsce. Jest to odskocznia od... wiecie czego, no 

Program ciekawy. Jedyny w TVN który miał jakąś misję... Pochylmy się nad kobietami z krańca świata!
Brawo Martyno Wojciechowska!
Brawo Martyno Wojciechowska!
http://www.plejada.pl/3,34723,news,1,1, ... tykul.html
26 czerwca ruszają zdjęcia do 2 serii Kobiety na krańcu świata. Bardzo się ciesze, że będzie 2 edycja
26 czerwca ruszają zdjęcia do 2 serii Kobiety na krańcu świata. Bardzo się ciesze, że będzie 2 edycja

Super 1 seria była bardzo fajna 

2 seria będzie emitowana w niedziele o 11:00