Moderator: Łukasz
Widać, że tvn24 znów baby boom. Przecież również Ania Kalczyńska też jest w ciąży.
Serio?cóż, chyba nie ma już wątpliwości... :mhm: ... przyszłej mamie serdecznie gratulujemy, życzymy pomyślnego macierzyństwa , a także spełnienia wróżby Black Jack'a - że kiedyś zostanie piękną babunią Agatą :rozglada:
Czasami zdarza mi się jeszcze oglądać tvn24, ale rzadko, toteż nie miałabym za bardzo o czym pisać :rozglada: A że wczoraj zobaczyłam Agatę w mocno zaawansowanym stanie, o który ją od jakiegoś czas podejrzewałam, to postanowiłam sprawdzić, czy ktoś też to już zauważył?epsztajnek pisze:Noooootkaaaaa :o :tanczy: :tanczy: :tanczy: Jak miło ciebie znowu widzieć w tym opustoszałym wątku :buzi:
W sumie, to nie dam głowy odciąć, że w Teleskopie to był akurat ten Tomasz Wolny, ale rękę dam sobie odciąć, że to był onepsztajnek pisze:Tomasz W. jeszcze niedawno miał swój materiał w "Prosto z Polski" , ale może rzeczywiście sytuacja rodzinnawymusiła na nim zmianę
Jeden z tych "obrażonych"epsztajnek pisze:A 'Blackie' rzucił wizję babuni Agatki na swoje pożegnanie z tym forum.
Użytkownicy przeglądający to forum: acosta, Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 18 gości