Czy ja dobrze zrozumiałem jutrzejsze 'Prosto z Polski' o 21 ? Ależ nietypowa pora

Moderator: Łukasz
Na stronie TVN24 podają jako godzinę jutrzejszej (oraz w oba dni świąt) emisji 17.00. Zastanawiam się, czy to rzeczywiście świąteczne przesunięcie godziny emisji, czy po prostu pominęli skrót informacji o pełnej godzinie?maxxx pisze:O widzisz, dziękuje![]()
Czy ja dobrze zrozumiałem jutrzejsze 'Prosto z Polski' o 21 ? Ależ nietypowa pora(jednak to powt. Teraz edytuje, bo zostałem zmylony przez telewizyjną reklamę.)
Diabeł ich wie :hmm: Pewny zdaję się tylko świąteczny stroik jak co rokuJacek-t pisze:Na stronie TVN24 podają jako godzinę jutrzejszej (oraz w oba dni świąt) emisji 17.00. Zastanawiam się, czy to rzeczywiście świąteczne przesunięcie godziny emisji, czy po prostu pominęli skrót informacji o pełnej godzinie?
Ach, choć raz mogło by być odwrotnie :rydzyk:Joasia "wystąpiła" dzisiaj jako tło świątecznej opowieści Juliusza Kaszyńskiego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości