piotrek888 pisze:A Joasia kilka sekund wcześniej niż na capsach rozmawiała czy tam uśmiechała się do jakiegoś malca
No właśnie tego malca (który na moich capsach siedzi w fotelu obok Joasi więc go nie widać) miałem na myśli jako część owej "małej" wycieczki . Tutaj widać całą wycieczkę:
Jacek-t pisze:No właśnie tego malca (który na moich capsach siedzi w fotelu obok Joasi więc go nie widać) miałem na myśli jako część owej "małej" wycieczki .
Pewnie przyszkala chłopaka do zawodu.
Kurczę, zawsze najciekawsze dzieje się na drugim planie, żeby tak jeszcze głos stamtąd docierał
Esh, wygląda na to, że ten przełom roku wyjątkowo będzie bezkonkursowy w temacie Joanny..tak dziwnie jakoś :rozglada:
Na pocieszenie pozostaje fakt, że dalej istniejemy w tym wątku, oby tak dalej ! :aniol:
Stary rok jeszcze trwa.... wybralem ze swoich capsow (po malym liftingu) kilkanascie propozycji konkursowych (calego tematu po prostu nie chce mi sie przegladac :hyh: ) Wrzuce pewnie w Nowy Rok.... poprowadzenia zabawy sie nie podejmuje... zaglosowac moge
Jacek-t pisze:Joasia już się szykuje na bal sylwestrowy
Przeczytała pewnie, że jest szansa na plebiscyt A.D 2009 i postanowiła "rzutem na taśmę" zgłosić piekną sylwestrową kandydaturę.
epsztajnek pisze:Środek zimy, a Joanna ubrana jak w środku lata.
Tym samym wpływa na globalne ocieplenie. :spiewa:
Herman pisze:Wrzuce pewnie w Nowy Rok.... poprowadzenia zabawy sie nie podejmuje... zaglosowac moge
Jak je ponumerujesz, to na szybkości wymyśli się zasady i mogę policzyć, nie jest to jakaś wielka matematyczna robota.
W zasadzie to pasowałoby kultywować coroczną konkursową tradycję.
No i sylwestrowej kreacji z bliska nie dane nam było zobaczyć . Z nowości była jedynie delikatna bransoletka (łańcuszek?). Pani redaktor ostatnio częściej prezentuje ozdoby tego rodzaju.
Ostatni wpis w tym roku popełniam Tak krótko będzie- dla Joasi ~życzymy życzymy~ jak najwięceń wyzwań zawodowych i jak najczęstszego pokazywania się w okienku tv, wtedy i My bedziemy zachwyceni, pełna symbioza życzeniowo-noworoczna :aniol:
Ha, na znanipolacy.pl Asia liderką, a ile ma głosów, ot taki optymistyczny przekaz na sam koniec. :tanczy:
Witam
Temat był już wałkowany ale nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi na pytanie czy Pani Joanna jest zamężna, ponieważ pierścionek na jej palcu wygląda jak obrączka.