Polsat, czy TVN?
Moderator: Łukasz
Polsat, czy TVN?
myÂślĂŞ Âże mogĂŞ sobie pozwolic na takÂą ankietĂŞ...
-
- Bywalec
- Kontakt:
Re: polsat czy tvn?
nie moÂżeszMaÂłgosia pisze:myÂślĂŞ Âże mogĂŞ sobie pozwolic na takÂą ankietĂŞ...

-
- Bywalec
- Kontakt:
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Tak a tvn "ciao darwin. No to rzeczywiÂście wyÂższy poziom. Ja to nazywam wielkim gĂłwnem zapakowanym w Âładne opakowanie.(polsat w swoich programach czĂŞsto jest taki sam ale programu typu kuba wojewĂłdzki czy co z tÂą polskÂą na tvn-nie nigdy nie bĂŞdzie)TVN gĂłra! Absolutnie

Lepiej sobie coÂś poczytaĂŚ niÂż byĂŚ manipulowanym przez tvn

Nie wiem, co masz do "Ciao, Darwin". Odcinek z Piotrem PrĂŞgowskim byÂł IMHO wybitny.michos pisze: Tak a tvn "ciao darwin.

Tak, jak co do "Kuby WojewĂłdzkiego" mogĂŞ siĂŞ mniej lub bardziej zgodziĂŚ - fajnie jest czasem zobaczyĂŚ, jak robi z siebie gÂłupka, a czasem i z goÂści, tak co do "I Co Z TÂą PolskÂą?" zgodziĂŚ siĂŞ nie mogĂŞ - jest to klasyczny przykÂład "polsatowskiego pieprzenia programu i prowadzÂącego", o ktĂłrym wspominaÂłem w ktĂłrymÂś z poprzednich wÂątkĂłw. Niby Lis jest, tematyka jest, a jednak coÂś mi zgrzyta, ten wieÂśniacki, "polsatowski" smaczek...michos pisze:[w tvn] programu typu kuba wojewĂłdzki czy co z tÂą polskÂą [...] nigdy nie bĂŞdzie
No lepiej jest wy³¹czyÌ TV ni¿ katowaÌ siê wypocinami podw³adnych Solorza...michos pisze:Lepiej sobie coœ poczytaÌ ni¿ byÌ manipulowanym przez tvn
-
- Bywalec
- Kontakt:
-
- Bywalec
- Kontakt:
tesh to zauwazylem, wydaje mi sie ze fajnie mu sie odgrywa tego rodzaju skecz w postaci tego prpogramu zauwazacie ze w idolu byl bardziej powazny wtedy mialem do niego szacunek, teraz stracilem...przyklad postaci ktora chceac zbudowac sobie marke muysi sie kreowac pod wymagania publibi tepej i niedorzecznie glupiej nota bene
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
tvn ma lepsze programy, polsat kojarzy mi sie z takÂą stacjÂą dla burakĂłw :oops: a lis w polsacie wcale nie podnosi rangi tej stacji (bo ibisz ja strasznie zaniÂża), a liska nigdy nie lubiÂłam w faktach (oburzajÂące byÂło to jaka on byÂł gwiazdÂą wielka i jaka kasĂŞ zarabiaÂł) a jeszcze lis usiÂłowaÂł przekupywac dziennikarzy z faktĂłw Âżeby przeszli do polsatu, to naprawde chytry lis, nazwisko ma adekwatne

-
- Bywalec
- Kontakt:
ja lisa tesh nie lubilem w faktach i dziwilem sie ze ktos go moze lubic i polsat tesh mi sie kojarzy podobnie jak topbie bo to jest taka stacja dla burakow, z kiepska grafika i niskim poziomem merytorycznym...np polsatowskie seriale

W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
-
- Bywalec
- Kontakt: