Porażka... Niedługo całe TVN24 i Fakty przeniosą się na bluebox i będzie tak jak za czasów Polsatu w latach 90 gdzie wszystko było ze sztucznego i beznadziejnego virtualnego studia

Moderator: Łukasz
Widziałem je kilkanaście razy, Twoja fascynacja Sky News jest niezdrowa. Fakt, to fajna, nowoczesna stacja, ale nie wszędzie musi być tak jak tam. Osobiście bardziej cenie BBC World News.a-j-p pisze:Zobacz sobie linki jakie dałem w temacie Polska i Świat jak Sky News wykorzystuje swoje studio.
I tam nie masz czegos takiego jak sztuczne denne wirtualne studio.
Tak, tylko po co rezygnować z czegoś co wyglądało dobrze zarówno merytorycznie, jak i scenograficznie ("M24H") na rzecz czegoś co nawet nie jest tak dobre merytorycznie (o scenografii nawet nie wspominając)?czerk pisze:Ale tu nie chodzi o scenografię, tylko o merytorykę i styl programu.
Fox News? Superstacja jest na poziomie Fox News. Przynajmniej informacyjnym.a-j-p pisze:A ja niebardzoBBC owszem ma przekaz informacji super ale .... brak tej całej otoczki nadającej smak informacjom.
Co do tego, że wzoruje się na SkyNews - uważam, że ta stacja jest super. Chciałbym jeszcze aby w Polsce było coś takiego jak Fox News
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości