Moderator: Łukasz
Joasia była w Poranku 23 czerwca, 22 i 25 września i 23 października. Poniżej garść nagrań z października:Herman pisze: Czy ktos z Was ma moze poranne wystepy Joasi w Poranku ??
Bylo kilka (koniec czerwca... wrzesienia.... chyyba jeszcze lipiec)
Jesli ktos ma to bardzo prosze o zamieszczenie
Zgadzam się z opinią na temat obu programówZ TVN24 na pewno nie warto czekać na nudne i rozlazłe „Szkło kontaktowe". Bardziej chce mi się płakać niż śmiać oglądając ten program. Wyróżniłbym za to „Prosto z Polski" - mocny, celny i nowoczesny format społeczny, czasami może tylko za bardzo żerujący na emocjach. Tylko czy to jest program do telewizji informacyjnej? Takie pozycje powinna robić niby misyjna telewizja publiczna.
Patoleta, Patoleta... Hmm... :hmm: Coś mi to nazwisko mówiło, sprawdziłem i okazuje się, że to facet, który z Cugier-Kotką prowadził kiedyś jeden program w Superstacji. I już w zasadzie to wyjaśnia, dlaczego wysuwa takie teorie, że kanały informacyjne nie są potrzebne.Jacek-t pisze:Na blogu robertpatoleta.bloog.pl w tekście "Telewizje informacyjne są niepotrzebne" znalzał się taki fragment
Prawdę mówiąc , to kilka spraw udało się rozwiązać,lub chociaż popchnąć do przodu, o czym Redaktor Joanna zawsze skwapliwie informuje.Camilo pisze:A co z tego, że w PzP nagłośnią jakąś sprawę, skoro jej nie rozwiązują?
Z naciskiem na KILKA.epsztajnek pisze:Prawdę mówiąc , to kilka spraw udało się rozwiązać,lub chociaż popchnąć do przodu, o czym Redaktor Joanna zawsze skwapliwie informuje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 17 gości