[TVN] Klub Szalonych Dziewic
Moderator: Łukasz
-
- Zbanowany
- Kontakt:
Re: Klub Szalonych Dziewic
Emisja na pewno od marca. Może nie dokłądnie na poczatku ramówki, ale w sezonie wiosennym na pewno 

tvn - wiosną programowo najlepszy.
-
- Zbanowany
- Kontakt:
Serial promowany jest już obecnie na antenie TVNu dwoma spotami. Widocznie do promocji, używa się w skrótu "ksd" czyli Klub Szalonych Dziewic (dla tych, którzy nie wiedzą
)

-
- Zbanowany
- Kontakt:
Też jestem po seansie obu odcinków. Przyznam że razem z Usta Usta, seriale tworzą super ramówkę. Dodam tylko, że dzisiaj, w niedzielę o 12:25 tvn wyemitował kulisy serialu pt. "Klub Szalonych Dziewic - Gra Wstępna". Dokument trwał 35 minut wraz z reklamami
.

Oglądając KSD (tylko 20 minut) musze przyznać dobra produkcja. W padł mi w ucho utwór: An Other Way i jest on na stronie: http://www1.playmusiconline.com/pages/home/index.cfm W dziale: Pop/Rock - 2000S - konisus- digi davis - 1.
Disney Grosse pauze
Całkiem przyjemnie się zapowiada
Zobaczymy co dalej, jak na razie przyciąga dobra kobieca obsada.

TVN - MARKETINGOWO NAJLEPSZA
KSD bardzo się moim zdaniem rozwinął, wreszcie coś się dzieje (Magda naczelną, romans Darii, terapia Aśki ;d), nie jest to ten sam, nudny KSD z marca. Niestety, nie wiemy, czy serial będzie kontynuowany, liczę jednak na kolejne serie (jak nie jesienią, to wiosną).
Liczą się tylko Fakty.
Dzisiaj gasną światła w KSD. http://www.plejada.pl/3,34057,news,1,1, ... tykul.html
Mam nadzieję, że doczekamy się kontynuacji, bo wiele spraw nie zostało zakończonych. Tak naprawdę dzisiejszy odcinek rzuca światło na kolejne pytania:
Czy Jan będzie z Magdą? A może zdecyduje się wychowywać dziecko wspólnie z Beatą?
Czy Aśka znajdzie prawdziwą miłość? Czy będzie w szczęśliwym związku?
Czy Paweł zrezygnuje z pracy z Karakułach i wróci do Warszawy? Czy jego związek z Darią przetrwa?
Jak potoczą się losy słomki i Mikołaja? Czy różnica wieku i majątku nie będzie już dla nich przeszkodą?
Serial mnie wciągnął. Nie jest ani za słodki ani za ostry, może lekko wyidealizowany. Dobre zdjęcia, super muzyka - tego będzie brakowało.
Mam nadzieję, że doczekamy się kontynuacji, bo wiele spraw nie zostało zakończonych. Tak naprawdę dzisiejszy odcinek rzuca światło na kolejne pytania:
Czy Jan będzie z Magdą? A może zdecyduje się wychowywać dziecko wspólnie z Beatą?
Czy Aśka znajdzie prawdziwą miłość? Czy będzie w szczęśliwym związku?
Czy Paweł zrezygnuje z pracy z Karakułach i wróci do Warszawy? Czy jego związek z Darią przetrwa?
Jak potoczą się losy słomki i Mikołaja? Czy różnica wieku i majątku nie będzie już dla nich przeszkodą?
Serial mnie wciągnął. Nie jest ani za słodki ani za ostry, może lekko wyidealizowany. Dobre zdjęcia, super muzyka - tego będzie brakowało.
Mi ten serial też się bardzo podobał i już wiemy, że kontynuacji nie będzie. Szkoda, można było chociaż go zakończyć jednoznacznie, a nie zostawić wiele niedomkniętych wątków.
BuahahaDzisiaj wiemy, że historia i bohaterki były zbyt odważne, dlatego właśnie drugiej serii nie będzie.

Przyznam, że mnie też rozśmieszył argument, że kontynuacji nie będzie, bo serial był zbyt odważny 

po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
Będzie 2 seria serialu oficjalnie ! W czerwcu Anna Przybylska wraca na plan 

Oficjalnie? Nie widziałem żeby tvn potwierdzał te informacje
No , ale Przybylska to potwierdziła , a to szybsze i wiarygodne źródło