Jak podaje Presserwis, w wiosennej ramówce TVN znajdzie się program ”Koszmary kuchenne” prowadzony przez restauratorkę Magdę Gessler.
To reality show, który jest polską wersją programu Gordona Ramsaya ”Kitchen Nightmares” z brytyjskiego Channel 4 (wersję amerykańską emitował Fox). Prowadząca będzie odwiedzać podupadłe restauracje, starając się przez tydzień poprawić ich sytuację. Potem, podczas drugiej wizyty, sprawdzi efekty swojej kuracji. Na pierwszy ogień pójdzie jeden z warszawskich lokali. Program ma być nadawany od marca, raz w tygodniu. Dla TVN produkuje go firma FremantleMedia Polska.
Jejku, jeśli to prawda to będzie super. Teraz czekać jeszcze tylko na Hell'S Kitchen. Ogólem mówiąc uwielbiam te programy...
Tak na marginesie: w mojej rodzinie są osoby, które pracowały u Magdy G. Niechce nic mołwić, ale to prywatnie nieuporządkowana osoba.
Obawiam się tylko sposobu reazlizacji... Jest to ciekawy program, a niewiem tylko czy polska go przyjmie odpowiednio dobrze
Także czekamy...
Dodam jeszcze tylko to, iz na pewno program wyladuje w paśmie weekendowym w day-timie. Podobnie zresztą jak Lapać Zlodzieja. Powiem jeszcze, że na pewno tvn zrealizuje max 8 odcinków, które będą zapewne powtarzane do końca sezonu...
To tyle
Nie najprawdopodobniej, a na pewno. Zresztą po tvnie krązy spot dla chętnych do programu.Mimo iż chcialbym zeby wyszedł z tego sukces, to raczej jego mu nie wrózę. Zapewnę bedzie to kopia prod. niemieckiej. Beznadziejnej jak dla mnie (chwilami ciekawa), a program wyleci po zaledwie 8 odcinkach jak ten o złodziejach... Na marginesie dodam ze produkcja w UK czy US bardzo mi się podoba, i chętnie ją oglądam teraz czekać tylko na Hells Kitchen
A weź mi ją, ja bym była jeszcze dosadniejsza w porównaniach - Rutkowski restauratorstwa. Kombinatorka i tyle. Że tez TVN zawsze musi takie typasy brać pod swoje skrzydła.
Nika pisze:A weź mi ją, ja bym była jeszcze dosadniejsza w porównaniach - Rutkowski restauratorstwa. Kombinatorka i tyle. Że tez TVN zawsze musi takie typasy brać pod swoje skrzydła.
Wiem, że w cale niezna się na kuchni. Z pewnością, gdyby mogła to sama by ten swój Fukiel (restauracja) na starówce wywaliła. Burdel nie z tej ziemi.
Format programu bardzo ciekawy. Osoba tajednak w ogóle się do tego nie nadaje. Chyba że przykryje to wszystko swoją gra aktorską. Wtedy sukces murowany...
kolejna amerykańska zrzyna na potrzeby polskiego reality widza. Hell's Kitchen był prowadzony przez Gordona Ramsaya już 2005. gratulujemy TVN inwencji w realizacji tych wszystkich super produkcji. n/c porażka
Super program! Świetna formuła. Nie ma tam takiego pit-pitu, którego nie znoszę. Nie jest słodko. Super sprawdza się też prowadząca. Nie jest słodka i wylewna w pochwałach, przeklnie kiedy trzeba i to ostro oraz nakrzyczy na tych, którym się to należy. Miło i przede wszystkim ciekawie się ogląda.
piotrek888 pisze:Super program! Świetna formuła. Nie ma tam takiego pit-pitu, którego nie znoszę. Nie jest słodko. Super sprawdza się też prowadząca. Nie jest słodka i wylewna w pochwałach, przeklnie kiedy trzeba i to ostro oraz nakrzyczy na tych, którym się to należy. Miło i przede wszystkim ciekawie się ogląda.
Jak dla mnie wszystko sztuczne, a każde słowo zapisane w scenariuszu. Wulgarne słowa to popis na potrzeby ograniczonej widowni. Pełen marketing i zero realizmu, a liczy się kasa zebrana z reklamy lokalu i tych przypraw (można podejrzeć jak kamera umiejętnie te paczuszki podłapuje). Jeżeli ta prowadząca ma lokal to warto zobaczyć czy jest tam tak rewelacyjnie, w co szczerze wątpię
Podobno restauracja Herezja ma być kolejna w "kuchennych". Ciekawe co tam chcą zmienić.. Jak dla mnie wszystko jest super. A pani Gesslerowa będzie ingerować w sposób gotowania indyjskich potraw??? Ciekawe, bardzo ciekawe hehe