Tak jak mówi³em serial "M jak Mi³oœÌ" najlepszym serialem obyczajowym (35 tysiêcy g³osów). Teresa Lipowska dosta³a statuetkê za najlepsz¹ role kobiec¹ (Barbary w "M jak Mi³oœÌ") - 22 tyœ. g³osów. Jedynie nominowany Robert Gonera nic nie dosta³, ale gra tak negatywn¹ postaÌ, ¿e tego mozna sie by lo spodziewaÌ.
ZdziwiÂło mnie to, ze "ZÂłotopolscy" zostali uznani za serial komediowy. Pierwsze sÂłysze.
Najlepszym serialem zagranicznym... "Moda na sukces"
Cos co strasznie wkurzaÂło to ponad 15 minutowa przerwa na zwiastuny, okoÂło 15 reklam i losowanie LOTTO.
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl
ja nawet nie wiedziÂłam Âże jest cos takiego jak teleekrany w polsacie, bo polsatu nie ogladam i nie musze sie denerwowac ale obejrzaÂłam sobie zdjecia z tej imprezy i musze przyznac ze "gwiazdy" polskie sa Âżenujace, lepiej juz byĂŚ antygwiazda a jak jeszcze prowadziÂł tÂą impreze ibisz to juz szczyt
nawet prasa sie jush na ten tema rozpisywala szeroko, kazdy byl zdziwiony tym ze ibisz prowadzi teacjaacja pomomo ze w mniemaniu spoleczenstwa i pewnie producentow rowniez trafil do 2 ligii prezenterow
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy