A ja już się bałem, że chmura wulkanicznego pyłu całkowicie Joasię przesłoni :nie: .
Swoją drogą jakie to smutne, że bohater materiału Joasi Andrzej Sariusz-Skąpski jeszcze niedawno był publicznie bardzo niewybrednie atakowany. I jakie tragiczne, że dwoje spośród najgłośniejszych krytyków z "konkurencyjnych" organizacji rodzin katyńskich zginęło na pokładzie tego samego samolotu.
A ja tak na inny temat. Mianowicie zauważyliście, że materiał był z Krakowa? Przynajmniej taki widniał podpis- "Kraków, materiał przygotowała: Joanna Kryńska" (nie dostrzegłem z kim)
I jakie tragiczne, że dwoje spośród najgłośniejszych krytyków z "konkurencyjnych" organizacji rodzin katyńskich zginęło na pokładzie tego samego samolotu.
maxxx pisze:A ja tak na inny temat. Mianowicie zauważyliście, że materiał był z Krakowa? Przynajmniej taki widniał podpis- "Kraków, materiał przygotowała: Joanna Kryńska" (nie dostrzegłem z kim)
Przygotowali: Joanna Kryńska, Marcin Kłos. Z Krakowa pewnie dlatego, że Andrzej Skąpski mieszkał w Poroninie, więc całkiem prawdopodobne, że jego córki z którymi rozmawiała Joasia, też gdzieś na południu Polski.
A dziś Joasia zgodnie z oczekiwaniami znowu jest :aniol: Nawet juz pierwszego gościa miała z izby turystyki i dopytywała o szczegóły procedur po odwołanych lotach.
Joasia miała dzisiaj długi dzień pracy - oprócz dyżuru w DnŻ, także PzP. No i rzeczywiście - Pani redaktor w spódnicy - znaczy wiosna w pełni . Choć akurat w Warszawie było dzisiaj ciut chłodno, a momentami nawet ciut deszczowo.