Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Re: Joanna Kryńska
Wczoraj miałem okazję porozmawiać z Joanną - świetna kobieta
Opowiadała nam o swojej pracy w PzP oraz o słynnym już wirtualnym studiu
I powiedziała nam też dlaczego ma podest w PzP:
Wzrostem nie grzeszę jak widać

I powiedziała nam też dlaczego ma podest w PzP:

-
- Fanatyk :)
Tym razem nie zapytam o szczegóły, bo znowu, swoim zwyczajem , napiszesz ogólniki ( super, hiper, stereo , hi-fi ) zamiast konkretówpiotrek888 pisze:Wczoraj miałem okazję porozmawiać z Joanną - świetna kobietaOpowiadała nam o swojej pracy w PzP oraz o słynnym już wirtualnym studiu
![]()

No , to żeśmy od dawna już podejrzewaliI powiedziała nam też dlaczego ma podest w PzP:

Wiem, że centymetrem nie mierzyłeś

P.S.1 W co żeście się tym razem bawili ? W "324 24 24" ? :devil:
P.S.2 Będą zdjęcia ?
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Dla Ciebie specjalnie, dziś wyjątkowo od początku.
Kiedy Jarosław K. opowiedział nam już wszystko co związane z newsroomem zapytaliśmy (ok ja zapytałem
) czy możemy porozmawiać z Panią Joanną z PzP. Na co Jarek:
Jeżeli tylko zechce to proszę bardzo
Zeszliśmy po schodkach na dół i czekaliśmy aż zejdzie Jaro i on:
Joanna, tak? na co my Taaaaak
Podszedł do niej i powiedział:
Asiu moja grupa chce z Tobą porozmawiać. a Joanna: Ze mną? O!
I przyszła do nas przemiła Joanna Kryńska. I powiedziała nam trochę o Prosto z Polski, jak to jest z tymi materiałami, jak to ona udaje, że widzi gość, choć ich wcale nie widzi i jak to jest w tym zielonym studiu. Powiedziała, że głowa nie boli, bo już się przyzwyczaiła. Mówiła też o podeście, że kiedyś z niego spadnie, bo on jest mały. Odpowiedziała również na nasze pytania i obiecała też, że pojawi się w naszej szkole. Powiedziała:
Jak Jarek nie ma co powiedzieć, to puszcza reklamę, u mnie reklam nie ma, a czasami też nie mam co powiedzieć.
Joanna ma ok. 1,65-1,68. Fotkę mam swoją z nią, jedną. Nie było czasu. Asia ostro pracowała. Wystarczy?
Kiedy Jarosław K. opowiedział nam już wszystko co związane z newsroomem zapytaliśmy (ok ja zapytałem

Jeżeli tylko zechce to proszę bardzo
Zeszliśmy po schodkach na dół i czekaliśmy aż zejdzie Jaro i on:
Joanna, tak? na co my Taaaaak
Podszedł do niej i powiedział:
Asiu moja grupa chce z Tobą porozmawiać. a Joanna: Ze mną? O!
I przyszła do nas przemiła Joanna Kryńska. I powiedziała nam trochę o Prosto z Polski, jak to jest z tymi materiałami, jak to ona udaje, że widzi gość, choć ich wcale nie widzi i jak to jest w tym zielonym studiu. Powiedziała, że głowa nie boli, bo już się przyzwyczaiła. Mówiła też o podeście, że kiedyś z niego spadnie, bo on jest mały. Odpowiedziała również na nasze pytania i obiecała też, że pojawi się w naszej szkole. Powiedziała:
Jak Jarek nie ma co powiedzieć, to puszcza reklamę, u mnie reklam nie ma, a czasami też nie mam co powiedzieć.
Joanna ma ok. 1,65-1,68. Fotkę mam swoją z nią, jedną. Nie było czasu. Asia ostro pracowała. Wystarczy?
szczęściarz z Ciebie, jak byś mógł to wrzuć foty, osobiście proszę o foty z Jarkiem k - jeśli można?
-
Bardzo dziękuję :brawa: :plus:
Zrozumiałem, że to było spotkanie w ITI, bo wcześniej myślałem, że gościłeś ją u siebie w szkole
Zrozumiałem, że to było spotkanie w ITI, bo wcześniej myślałem, że gościłeś ją u siebie w szkole

Ostatnio zmieniony sobota 24 kwie 2010, 21:24 przez epsztajnek, łącznie zmieniany 1 raz.
piotrek888 pisze:świetna kobieta
My to się jednak znamy na ludziachprzemiła Joanna Kryńska.

E tam, Joasia zawsze ma wiele do powiedzeniaJak Jarek nie ma co powiedzieć, to puszcza reklamę, u mnie reklam nie ma, a czasami też nie mam co powiedzieć.

No to czekamy na relację :aniol:obiecała też, że pojawi się w naszej szkole
Jezu, ale pomiary :cicho:Joanna ma ok. 1,65-1,68

Bez przesadyWzrostem nie grzeszę jak widać

Ja tak samo, nawet miałem pytać czy była w piątek w PZP, bo niestety nie mogłem oglądać, ale już alles jasness.epsztajnek pisze:Zrozumiałem, że to było spotkanie w ITI, bo wcześniej myślałem, że gościłeś ją u siebie w szkole

Wszyscy o fotke proszą, ja też- ale nie wiem czy Asia byłaby zadowolona, wkońcu to tak trochę prywatniej a nie okienko tv..ale jest przemiła to na pewno się zgodzi

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
1,65 - 1,68 to jak na kobietę wcale nie jest taki niski wzrost. Doda ma bodaj 1,68 czy 1,69 i raczej nie uchodzi za niską. Znane Panie uchodzące za niskie takie jak Madonna, Eva Longoria, Kylie Minogue czy nasza Edyta Herbuś wszystkie mają sporo poniżej 1,60.piotrek888 pisze:
Joanna ma ok. 1,65-1,68.
Ciekawostka - sobotnie PzP można było zobaczyć w dwóch wersjach - po 20.00 była wersja z odcinkiem lekcji reżyserii Yurka Bogayewicza, po północy zamiast lekcji był dodatkowy materiał z tygodnia (o niewidomym chłopcu).

-
Ale na jakich obcasach :devil:Jacek-t pisze:Doda ma bodaj 1,68 czy 1,69 i raczej nie uchodzi za niską
Znamy te numery z ubiegłych lat :hyh:Ciekawostka - sobotnie PzP można było zobaczyć w dwóch wersjach
Ta wczorajsza wersja z 20 była prawdopodobnie pierwotnie zaplanowana na 17.
-
Czyżby Ania Jot nagle zaniemogła ? :mhm:
W serwisie o 13 pojawiła się .... Joanna
W serwisie o 13 pojawiła się .... Joanna
Wygląda na to, że to jednak planowe przemeblowanie programu w związku z kampanią prezydencką bo na 17.10 zapowiedziano program specjalny "Czas decyzji" , który będzie prowadzić Anna Jot.
Jeśli faktycznie to było tak na wariackich papierach, to tymbardziej wielkie brawa należą się Joannie za trzeźwość umysłu i opanowanie :brawa: O 15:00 rozmawiała z A.Olechowskim, a zaraz po z profesorami n.t kandydata PiSu :cicho:Jacek-t pisze:Wygląda na to, że to jednak planowe przemeblowanie programu w związku z kampanią prezydencką bo na 17.10 zapowiedziano program specjalny "Czas decyzji" , który będzie prowadzić Anna Jot.
Podobała mi się odpowiedź Olechowskiego na pytanie "a od czego zależeć bedzie przebieg kampanii?" - "Od Pani"-padła odpowiedź

Jednocześnie żałuje, że o 17:10 Jej nie będzie. Na pewno też by sobie świetnie poradziła

Warto też zauważyć niezbyt częsty dodatek na szyi Joasi-delikatny łańcuszek :aniol:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Dzisiaj można było zobaczyć nową reklamę PzP - z Joasią w roli głównej:
http://rapidshare.com/files/381243999/P ... a_2010.mpg
Samo PzP mocno skrócone prze konferencję premiera, za to Joasia w spódnicy (i to chyba premierowej) więc warto odnotować:

http://rapidshare.com/files/381243999/P ... a_2010.mpg
Samo PzP mocno skrócone prze konferencję premiera, za to Joasia w spódnicy (i to chyba premierowej) więc warto odnotować: