Przepraszam bardzo ale czy w kamapni w 2005 bylo powiedziane o tym, ze program jest rozpisany na 8 lat?Przecież PIS nie rządzi... kto wie... może dlatego po 2 latach rządzenia nie było 750 tys. mieszkań?
(3 mln miały być na dwie kadencje).
NIE
Wiec nie wal mi tu sciemy . Obiecali i nie spelnili i takie sa fakty. I nie przygaduj mi, ze mieli tylko da lata.
Wygrali wybory to trzeba byla rzadzic tak aby rzadzic te 4 lata lub 8.
I nie dyskutuje juz z Tobą o rządzie PO bo jego premier nie kandyduje na prezydenta

Natomiast premier rzadu pisowskiego kandyduje i jego mozemy rozliczac. Tak samo mozemy rozliczac komorowskiego.
I jeszcze cos Ci powiem. PiS juz pokazuje ,ze bedzie wykorzysywal targedie w kampanii i to jest zalosne!
Zbieraja podpisy i co ... kazdy kto sie podpisze otrzyma znaczek pis i zdjecie czarno biale z para prezydencka.
Sami zaczynaja awanturke. Żałośni są.
Masz zupełną rację. Kto będzie pierwszą damą - najblizszy kto jest preziowi czyli kocur Alik.A ja z takim pytaniem, czy jak (nie daj Boże) wygrałby Jaruś to zamiast Pierwszej Damy będzie kot Alik?
Będziemy pośmiewiskiem na świecie HAHAHA
Dlatego moblizowac sie aby ten kretonek nie wygral bo moherki juz ostro sie biora do roboty a pis jeszcze ich podjudza tragedia w smolensku.
Co sie ma nie odzywac - przeciez prawde pisze. Kto bedzie pierwsza damą ?Haha bardzo śmieszne. Wiesz, co jak masz zadawać głupie pytania to lepiej się nie odzywaj.
Ty tez glupoty na temat pisu wypisujesz i jakos nikt nie probuje Cie uciszac

Dodam jeszcze, ze moze "para" prezydencka standardowo jak tradycja pokazuje kupi sobie pieska do palacu