próbka w avatarze
Moderator: Łukasz
ale może coś w lepszej rozdzielczości, bo tak siedzieć z lupąpiotrek888 pisze: próbka w avatarze
I jak było, miała okazję do prezentowania wiadomości i się?Jacek-t pisze:Joasia dzisiaj w DnŻ ale wkrótce zaczyna się sejmowa debata o katastrofie w Smoleńsku, więc może nie mieć zbyt wiele okazji do zaistnienia na antenie
To niewiele straciłeś bo Joasia zaliczyła tylko pełny dyżur o 11.00 i tych kilka minut koło godziny 15. Poza tym szedł cały czas Sejm.maxxx pisze:I jak było, miała okazję do prezentowania wiadomości i się?Jacek-t pisze:Joasia dzisiaj w DnŻ ale wkrótce zaczyna się sejmowa debata o katastrofie w Smoleńsku, więc może nie mieć zbyt wiele okazji do zaistnienia na antenieBo ja włączyłem o 15 się i widziałem jak rozmawiała z drugą Asią, Asią Komolką, ale zaraz zaczęły się niekończące się wystąpienia n.t katastrofy. A w "PzP" Marta.
Całe szczęście, że nie do Wielkiej BrytaniiJacek-t pisze:Jak widać Pani redaktor żywo zainteresowana sytuacją polityczną przed wyborami w Wielkiej Brytanii - cóż, ciągnie wilka do lasu .![]()
O, a mówiła, że maratony nie dla Niejpiotrek888 pisze:I tak do końca tygodnia![]()
Może właśnie dlategomaxxx pisze:Co tu taki spokój, przecież Joasia 'nie gaśnie' w Dniu na Żywo od początku tygodnia!
Rozmowa na temat miejsca katastrofy w Smoleńsku:maxxx pisze: Macie może jakiś dowód zdjęciowy z w.w rozmów Asi ?![]()
Ale wiecie, nie zapadajcie w taką ciszę, bo 14 maja to wątek spadnie za nisko jak będziecie tak obserwowaćepsztajnek pisze:Może właśnie dlategomamy teraz Joannę "do woli" , więc nie marudzimy, tylko po cichu obserwujemy :rozglada:
Dokładnie. Na pytania Joasi odpowiadał półsłówkami, więc próbowała wyciągnąć coś z jego wysnutych myśli,ale znów gubił się w zeznaniach :hmm:Jacek-t pisze:Ciekawe kto wpadł na pomysł by z nim rozmawiać bo gość nie miał kompletnie nic do powiedzenia.
Bez obaw!piotrek888 pisze:Ale wiecie, nie zapadajcie w taką ciszę, bo 14 maja to wątek spadnie za nisko jak będziecie tak obserwować
Ależ precyzyjny sen, no i funkcja zaszczytnaJoanna była szefem ds. walki z plagiatem i piractwem materiałów TVN24
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot] i 13 gości