Kamila Biedrzycka
Moderator: Łukasz
-
- Nowicjusz
Re: Kamila Biedrzycka
echhh kilka slow laika ---------- jak sie to czyta to slabo mi sie robi kobieta jest atrakcyjna jako kobieta i jako reporterka ( tzn jako reporterka jest profesjonalna i basta ) tak subiektywnie patrząc czy z zezem czy bez Pani Kamila jest i byla dla mnie super atrakcyjną kobietą , a wy ciagle beczycie czy zez widoczny czy nie czy moze zaslania grzywka czy nie , ze kamera zla , rany koguta az mi slabo ,wazne ze dobrze sprawuje swoja funkcje a wyglad hmmmm jestem pewien ze Pani Kamila jest o wiele atrakcyjniejsza kobietą niz kiedykolwiek wiekszosc z was mialo okazaje poznac , ale pisac i sie mądrzyc trzeba,,,,,,,,, pozdrawiam
-
- Zbanowany
Czesc Kamila. Wiedzialem ze nie wytrzymasz i w koncu skomentujesz to co o tobie piszemy. "Rany koguta" ... bardzo fajne przekleństwokamilafanswawa pisze:echhh kilka slow laika ---------- jak sie to czyta to slabo mi sie robi kobieta jest atrakcyjna jako kobieta i jako reporterka ( tzn jako reporterka jest profesjonalna i basta ) tak subiektywnie patrząc czy z zezem czy bez Pani Kamila jest i byla dla mnie super atrakcyjną kobietą , a wy ciagle beczycie czy zez widoczny czy nie czy moze zaslania grzywka czy nie , ze kamera zla , rany koguta az mi slabo ,wazne ze dobrze sprawuje swoja funkcje a wyglad hmmmm jestem pewien ze Pani Kamila jest o wiele atrakcyjniejsza kobietą niz kiedykolwiek wiekszosc z was mialo okazaje poznac , ale pisac i sie mądrzyc trzeba,,,,,,,,, pozdrawiam

Nie wiem czy mi sie tylko tak wydaje, ale to oko nie ma juz zeza ale wydaje sie takie jakies dziwne, inne, mozliwe ze jest juz sztuczne ?!
Ale macie problemy :-(
Z każdym wejściem na antenę widać, że się rozkręca.
Pamiętam ją u Kuźniara jak była pierwszy raz i język się jej trochę plątał. ;-)
Z każdym wejściem na antenę widać, że się rozkręca.
Pamiętam ją u Kuźniara jak była pierwszy raz i język się jej trochę plątał. ;-)
;-)
Kamila jest świetna, doświadczenie radiowe robi swoje. Za każdym razem jej lajf wnosi coś nowego, nie jest klepaniem w kółko tych samych fraz. Co ważne sprawdza się w różnorodnej tematyce, widać, że polityka ją najbardziej kręci, ale ciekawie opowiada choćby o korkach na drogach.
A do tego sprawia sympatyczne wrażenie!
A do tego sprawia sympatyczne wrażenie!
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Jest super reporterką. Doświadczona, opanowana i wie jakie pytania w danej chwili zadawać. To prawda, jej żywiołem jest polityka, ale wspomniany już materiał o drogach, był równie profesjonalny 

-
- Zbanowany
Trzeba tez powiedzieć ze dzis bardzo fanie wyglada w relacjach z PKW, jest jakas taka rozpromieniona. Jak ktos ma mozliwosc niech wrzuci capsy
-
- Zbanowany
Dzieki sybic. Wlasnie o to mi chodzilo. Rozjasnili jej wlosy i zmienili sposob uczesania i od razu wyglada inaczej. Oczywiscie w pozytywnym tego slowa znaczeniu. Zaryzykuje nawet teze ze upodabnia sie do Aśki z Siemiatycz 

Dla porównania wrzucam archiwalnego capsa, z 24.02.2010.
Dla przypomnienia – w tym okresie Kamila przez złośliwych była postrzegana jako osoba z cholernym zezem.

Dla przypomnienia – w tym okresie Kamila przez złośliwych była postrzegana jako osoba z cholernym zezem.

-
- Zbanowany
Dla przypomnienia, od tego czasu moje zdanie o niej sie zmienilo, jak to sie mowi "tylko krowa nie zmienia zdania". Co wiecej jej zez nadal jest "cholerny" ale juz mi to nie przeszkadza i nie mam zamiaru do tego wracac :nie:
-
- Zbanowany
-
- Zbanowany
Wszystkim przyda się trochę ruchu

No to ja juz nie wiem.. czy ten zez zostal juz skorygowany, czy nie ?