Mnie wyszło JKM (69%), a na drugim miejscu, o dziwo Andrzej Lepper (65%)

Na ostatnim miejscu Bronisław Komorowski (46%).
Moderator: Łukasz
Serio, mówisz nam na kogo mamy zagłosować? A trzy lata temu w dziale Polityka (http://tvnfakty.pl/forum/viewtopic.php? ... &start=615) wyłuszczyłeś mi niczym małemu niesfornemu dziecku:sybic pisze:Głosujcie na JKM. Jedyna sensowna kandydatura.
I powiem Ci, że rzeczywiście z tą agitacją wówczas miałeś rację - zwracam honor, więc nie rozumiem dlaczego teraz agitujesz?!sybic pisze:A ja bym proponował aby w tym dziale tego forum dyskutować o polityce rzeczowo, w miarę rzetelnie i obiektywnie. Chodzi mi o dokonywanie oceny tak dziennikarskiego punktu widzenia, czyli tak jakbyśmy stali z boku. Z agitacją bym się więc powstrzymał, choćby z jednego prostego powodu - nie jesteśmy członkami sztabów wyborczych i nikt nam za to nie płaci.
Pisząc, że to jest chore masz na myśli konstytucję, bo ta w art 34 pkt 2 stwierdza, że "Obywatel polski nie może utracić obywatelstwa polskiego, chyba że sam się go zrzeknie".a-j-p pisze:Ja nie rozumiem jakim prawem mają głos polaczki z juesej kanady australii itp itd.
O ile Polaków mieszkających w UE głosujących w wyborach można zaakceptować o tyle nie rozumiem dlaczego taki "Polak" mieszkający np w USA od 20 lat nie mający zamiaru wracać do kraju ma prawo wybierać prezydenta/rząd i ogólnie ma mieć wpływ na to jak my tutaj będziemy żyli!!!!!?!!!!! To powinno ulec zmianie. Oni tam nie wiedzą jak jest w kraju i oddają glosy tak jak im ktoś powie.
To jest chore!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości