W ostatnich dniach Joasia kilka razy przegrywała bój o miejsce na wizji z kandydatami na Prezydenta :nie: . Odbiła to sobie dzisiaj, jako że sobotnie PzP trwało dwa razy dłużej niż zwykle czyli ponad 40 minut (już chyba po raz drugi w ostatnim czasie).
Dzis stawiam, że również może bój przegrać, ach ta Joasia to ma zawsze trudno, musi walczyć z prezydentami,premierami,ministrami :hmm:
A widział Ją ktoś dziś gdzieś w studio? :rozglada:
Tak, w trakcie DnŻ dała się zauważyć w tle na swoim zwykłym stanowisku. Ale faktycznie po 16.00 PKW ma ponoć ogłaszać ostateczne wyniki wyborów. Jak się troszkę opóźnią to Joasia znowu będzie zagrożona.
Warto zaznaczyć mocny akcent na koniec tygodnia- Joasia w Dniu na Żywo. :jupi: Nie będę ściemniał, nie widziałem większości serwisów, ale nawet ten jeden na sam koniec poprawił mi humor :tanczy:
Joasia szczególnie zainteresowana była panem ośmiornica (podobno to się nie odmienia?! ) Paul
Wytypował/a -?- po mojej myśli, więc tym radośniej przyjmuje aprobatę Pani Redaktor .
Tak wiele nie straciłeś bo do 13.30 była głównie komisja hazardowa i Joasia pojawiła się chyba tylko raz czy dwa w krótkich przerwach w przesłuchaniu. oczywiście informowała wówczas głownie a najnowszych typowaniach ośmiornicy .
Należy też pamiętać, że papuga z Singapuru typuje w finale zwycięstwo Holendrów, a ma ponoć większe doświadczenie w przewidywaniu wyników meczów, w których nie grają Niemcy. Co ciekawe o prognozach papugi donosił wyłącznie Górlicki :mhm: :spiewa: .